Illusionist Christian Farla met nieuw programma Farla, Man of Mystery bij SBS 6

Illusionist Christian Farla met nieuw programma Farla, Man of Mystery bij SBS 6
Programma in het najaar te zien

Nieuws :

Dit najaar is bij SBS 6 het nieuwe tv-programma Farla, Man of Mystery te zien. Daarin staat drievoudig Merlin Award-winnaar Christian Farla centraal. Farla is één van de grootste illusionisten ter wereld en tovert in zijn nieuwe programma sensationele trucs en illusies uit zijn hoge hoed.

Trucs
Farla weet in elke aflevering nietsvermoedende mensen op straat te verbazen met zijn trucs. Ook verschillende BN’ers ontkomen niet aan zijn kunsten. Elke week sluit hij het programma bovendien af met een verbluffende eindstunt. De combinatie van enorm grote en kleine illusies maken Farla een illusionist van wereldformaat.

Beste illusionist
Christian Farla door de IMS (International Magicians Society) voor de derde keer benoemd tot de beste illusionist ter wereld. Een bijzondere prestatie: Farla is daarmee de enige in Europa die drie Merlin Awards heeft gewonnen. Farla kreeg de award uitgereikt door IMS-president Tony Hassini, die speciaal voor de uitreiking naar Nederland was afgereisd. Eerder winnaars van de award zijn illusionisten als David Copperfield en Siegfried & Roy.

Farla, Man of Mystery is komend najaar te zien bij SBS6. Hou voor de exacte uitzenddata Gids.tv in de gaten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Illusionist Christian Farla met nieuw programma Farla, Man of Mystery bij SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV