Peter R. de Vries op dodenlijst crimineel Ridouan Taghi

Peter R. de Vries op dodenlijst crimineel Ridouan Taghi
Misdaadverslaggever maakt dat bekend op Twitter

Nieuws :

Crimineel Ridouan Taghi is de meest gezochte crimineel van Nederland. Hij heeft nu opdracht gegeven om Peter R. de Vries te laten liquideren. Dat heeft de misdaadverslaggever dinsdag laten weten op onder andere zijn Twitter-account.

Dreiging
Een maand geleden hebben politie en justitie dit aan de misdaadverslaggever laten weten. De Vries verwijt de politie en het OM dat zij hem echter te weinig van concrete informatie voorzien. Door nu ruchtbaarheid aan de dreiging te geven wil De Vries de zaak openbreken. Het OM en de politie lieten De Vries weten dat er serieuze aanwijzingen waren dat er een aanslag op zijn leven zou worden voorbereid.

Reactie De Vries
De Vries: "Over de aard en het motief mocht men niets zeggen. Ik vind het onacceptabel dat ik dat als beoogd slachtoffer niet mag weten. Hoe weet ik dan waar ik op moet letten? Na lang aandringen vertelde men dat het om Ridouan Taghi gaat. Maar vervolgens is het wekenlang stilgebleven. Ik moet overal steeds achteraan bellen en ik krijg dan te horen dat er geen nieuws is. Dat kan niet."

John van den Heuvel
Vorige maand liet misdaadjournalist John van den Heuvel ook weten dat ook hij bedreigd wordt door Taghi, die wordt gezien als het kopstuk van de Nederlandse Mocro Maffia. Van den Heuvel wordt beveiligd door de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging. De Vries heeft geen mededelingen over zijn beveiliging gedaan.

Taghi’s advocaat Inez Weski, de politie en het OM willen niet reageren op de onthulling van De Vries.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries op dodenlijst crimineel Ridouan Taghi of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV