Zo kijk je de livestreams van ESPN via ESPN Watch

Zo kijk je de livestreams van ESPN via ESPN Watch
Online wedstrijden kijken

Sport :

Tv-abonnees kunnen alle ESPN-zenders en alle wedstrijden op extra online kanalen, gratis bekijken via de livestreamdienst ESPN Watch. Hieronder zet Gids.tv op een rij hoe je live via ESPN Watch kunt kijken.

Hoe werkt ESPN Watch?
ESPN Watch is de livestreamdienst van betaalzender ESPN. Als je via jouw tv-aanbieder een abonnement op ESPN hebt, kun je via de website of app van ESPN naar de livestreams kijken. Zonder tv-abonnement is het niet mogelijk om je op ESPN Watch te abonneren.

Account koppelen
Vervolgens zul je eenmalig een ESPN-account moeten aanmaken en koppelen aan jouw tv-aanbieder, zoals KPN of Ziggo. Dat stappenplan wijst zich vanzelf. Na de koppeling met de tv-aanbieder, kun je de kanalen van ESPN online bekijken via ESPN Watch.

Meer sport? Bekijk dan hier wat de Eurosport Player is of lees meer over live sport op tv.

Extra livestreams
Met een abonnement op ESPN Eredivisie krijg je de drie ESPN Eredivisie-kanalen ook online te zien. Tijdens de laatste speelrondes in de Eredivisie heb je bovendien toegang tot de extra kanalen, zodat je een wedstrijd naar keuze kunt kijken. Abonnees van ESPN International kunnen op de extra kanalen bijvoorbeeld meer Bundesligaduels zien.

ESPN Watch is te bekijken via de website van ESPN. Lees ook hoe je een ESPN dagpas of losse wedstrijd bestelt.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV