Kampioenswedstrijd Ajax live op tv

Kampioenswedstrijd Ajax live op tv
De Graafschap - Ajax in laatste speelronde

Sport :

Op woensdag 15 mei speelt Ajax vanaf 19.30 uur de kampioenswedstrijd waarmee de 34ste landstitel wordt veiliggesteld. FOX Sports 2 zendt De Graafschap - Ajax live op tv uit.

Kampioenschap
Officieus is Ajax kampioen van de Eredivisie dit seizoen. Met drie punten voorsprong op PSV en een doelsaldo dat 14 doelpunten beter is, moet het extreem raar lopen als Ajax geen kampioen wordt. Na de wedstrijd tegen De Graafschap wordt de schaal uitgereikt aan de spelers. Lees hier waar je de huldiging van Ajax donderdag kunt zien.

Live op tv
Omdat woensdag alle wedstrijden in de laatste speelronde tegelijkertijd worden gespeeld, zendt betaalzender FOX Sports op kanaal 1 een schakelprogramma met alle hoogtepunten uit. Op FOX Sports 2 wordt De Graafschap - Ajax volledig live uitgezonden. Bekijk hier het volledige programma van de laatste speelronde in de Eredivisie.

Samenvatting De Graafschap - Ajax
Tijdens de wedstrijd worden de doelpunten van De Graafschap - Ajax ook geplaatst op Gids.tv. Om 22.10 uur zijn alle samenvattingen te zien in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1. Lees hier hoe je als niet-abonnee een FOX Sports dagpas of losse wedstrijd bestelt.

De kampioenswedstrijd De Graafschap - Ajax is woensdag 15 mei om 19.30 uur live te zien op FOX Sports 2. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur op FOX Sports 1 en om 18.45 uur op FOX Sports 2.

Lees hier hoe je de livestreams van FOX Sports GO kunt kijken.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kampioenswedstrijd Ajax live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV