Huldiging landskampioen Ajax donderdag live op tv

Huldiging landskampioen Ajax donderdag live op tv
Kampioensfeest op verschillende zenders

Sport :

NPO 1, de Amsterdamse zender AT5 en betaalzender FOX Sports 1 zenden donderdag 16 mei de huldiging van landskampioen Ajax uit. Na het veiligstellen van de landstitel in de Eredivisie op woensdagavond, wordt het grote feest in de stad op donderdagmiddag gevierd.

Bekijk de huldiging van Ajax ook live via Gids.tv.

Museumplein
De huldiging van Ajax vindt donderdagmiddag vanaf 16.00 uur plaats op het Museumplein in Amsterdam. Het zal voor het eerst sinds 2011 zijn dat de ploeg op het Museumplein wordt gehuldigd. Dat liep toen uit de hand. Sindsdien zijn de huldigingen bij de Johan Cruijff Arena geweest.

Huldiging live op tv

  • Vanaf 13.00 uur: De Amsterdamse stadszender AT5 doet live verslag van de festiviteiten rond het kampioensfeest van Ajax. Vanaf 13.00 uur is de uitzending rondom de huldiging live te zien op de lokale omroep, die in bijna heel Nederland te ontvangen is. Bekijk hier op welk kanaal AT5 bij jouw tv-aanbieder te vinden is.
  • Vanaf 14.00 uur: Op FOX Sports 1 wordt vanaf 14.00 uur een live-uitzending met de huldiging uitgezonden. Bekijk hier op welk kanaal FOX Sports te zien is.
  • Vanaf 16.25 uur: NOS Studio Sport begint om 16.25 uur met de live-uitzending op NPO 1 en NOS.nl.

De huldiging van Ajax begint donderdag 16 mei om 16.00 uur en is vanaf 13.00 uur live te zien op AT5, vanaf 14.00 uur op FOX Sports 1 en vanaf 16.25 uur op NPO 1.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Huldiging landskampioen Ajax donderdag live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV