Rintje Ritsma, Frans Duijts en 'boerin' Bertie te zien in Ondertussen in Nederland

Rintje Ritsma, Frans Duijts en 'boerin' Bertie te zien in Ondertussen in Nederland
Programma te zien vanaf 25 mei

Nieuws :

RTL heeft de eerste gasten bekend gemaakt die mee zullen doen aan het nieuwe programma Ondertussen in Nederland. In het programma strijden er elke week bekende Nederlanders tegen elkaar in een quiz die gaat over kennis van de Nederlandse provincies.

Eerste namen
Iedere week strijden er andere bekende Nederlanders om de twaalf provincies. Inmiddels zijn de eerste namen bekend gemaakt: 'Boerin' Bertie Steur (Zeeland), Rick Paul van Mulligen (Groningen), Frans Duijts (Gelderland), Rintje Ritsma (Friesland), Dave von Raven (Zuid-Holland) en Jamier Trenité (Noord-Holland).

Kennis over de provincies
Het zaterdagavondprogramma staat onder leiding van Humberto Tan en Luuk Ikink. Zij testen de kennis van Nederlanders over gebeurtenissen, feiten en gebruiken in de twaalf provincies van het land. Wekelijks strijdt een team van BN'ers tegen een team bestaande uit ‘de rest van Nederland’. Het doel is om in diverse rondes zoveel mogelijk provincies te veroveren. Het team dat de meeste provincies weet te veroveren, wint uiteraard de aflevering.

Teams
Het team bestaande uit bn'ers, staat onder leiding van een wekelijks wisselende teamcaptain. Het andere team, ‘de rest van Nederland’, bestaat uit twee kandidaten die afkomstig zijn uit verschillende provincies. Van dit team is Martijn Koning de captain.

Ondertussen in Nederland is vanaf 25 mei elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt daarna elke aflevering van Ondertussen in Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rintje Ritsma, Frans Duijts en 'boerin' Bertie te zien in Ondertussen in Nederland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV