Recensie: The Sun Is Also a Star met Charles Melton en Yara Shahidi, verliefd binnen één dag

Recensie: The Sun Is Also a Star met Charles Melton en Yara Shahidi, verliefd binnen één dag
Russo-Young Laat liefde zegenvieren in deze reclamespot voor New York

Film :

Vanaf 16 mei is de romantische film The Sun is Also a Star te zien in de Nederlandse bioscopen. Het gelijknamige boek was een groot succes en was nummer 1 op de bestsellerlijst van de New York Times. De liefde die je niet ziet aankomen, met the city of dreams New York in de hoofdrol. Lees hier de filmrecensie van de film The Sun is Also a Star.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Liefde overwint alles?
Student Daniel Bae ontmoet op een prachtige dag in hartje New York de in Jamaica geboren Natasha Kingsley, en de twee worden verliefd. Vonken vliegen onmiddellijk over en weer bij deze twee vreemdelingen, die elkaar misschien nooit hadden ontmoet als het lot hen niet had geholpen. Maar is het lot voldoende om de prille liefde over te laten gaan in ware liefde? Met slechts enkele uren op de klok in wat haar laatste dag in de Verenigde Staten lijkt te zijn, vecht Natasha net zo hard tegen de uitzetting van haar familie als ze vecht tegen haar ontluikende gevoelens voor Daniel, die vervolgens net zo hard werkt om haar te overtuigen dat ze voor elkaar bestemd zijn.

Charles Melton en Yara Shahidi in de film The Sun is also a Star

Beoordeling van Gids.tv
Het is duidelijk dat de makers hun (cupido)pijlen gericht hebben op een wat jongere doelgroep. Met een lekkere soundtrack plus hoofdrollen voor populaire serie-acteurs Charles Melton (Riverdale) en Yara Shahidi (Black-Ish), die vooral de Amerikaanse stad New York in het zonnetje zetten. Een vriendelijke en charmante film, die niet over de grens durft te gaan. Het blijft allemaal ietswat braaf, waardoor je nooit helemaal ontroerd bent of andere emotie voelt. En dat is ontzettend jammer, want daarom voelt deze liefde toch wat monotoom aan. Niet een hele sterke film, maar heb je vlinders van de liefde in je leven: Dan is deze film best lief.

Cast
Naast Yara Shahidi (Salt) en Charles Melton (The Thinning: New World Order) is ook Keong Sim (Olympus has Fallen) en Jake Choi (Front Cover) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Ry Russo-Young (Before I Fall). Naar het gelijknamige boek van Nicola Yoon (Everything Everything).

The Sun Is Also a Star is vanaf 16 mei 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Romantiek, Drama. Tijdsduur: 100 minuten. IMDb-score 5,2.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: The Sun Is Also a Star met Charles Melton en Yara Shahidi, verliefd binnen één dag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV