Jet van Nieuwkerk met Wat Eten We Vandaag? op 24Kitchen

Jet van Nieuwkerk met Wat Eten We Vandaag? op 24Kitchen
Programma vanaf 19 mei te zien

Nieuws :

Jet van Nieuwkerk maakt zondag haar debuut als presentatrice van 24Kitchen. Ze zal vanaf zondag 19 mei het programma Wat Eten We Vandaag? gaan presenteren. Dat heeft moederbedrijf Fox bekend gemaakt.

In het programma zal vooral aandacht zijn voor dagelijkse recepten. Lekker, maar ook simpel en snel. Ze zal daarbij samenwerken met chef Hugo Kennis en het Rotterdamse duo Job en Perry.

Reactie Van Nieuwkerk
Voor Jet van Nieuwkerk is het programma een droom die uitkomt: "Ik heb ontzettend veel zin in het programma. Presenteren voor 24Kitchen stond al een paar jaar op mijn wensenlijstje. Ik wil vooral laten zien hoe leuk koken is en dat vlugge maaltijden echt niet moeilijk hoeven te zijn. Er gaat veel lekkers voorbij komen in het programma."

Culinair
Jet van Nieuwkerk is geen onbekende in de keuken. Ze bracht onder meer de boeken 'Tips van Jet', 'Het boek van Jet' en 'Uit huis met Jet' uit. Ook is ze 'Smulpaap'-columnist geweest bij Het Parool en schreef ze artikelen voor 'ExtraLekker' en '&C'. Op tv was ze al te zien met de docuserie Niet Gezond Meer en Foodmakers.

Wat Eten We Vandaag? is vanaf zondag 19 mei dagelijks om 16.45 uur te zien bij 24Kitchen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jet van Nieuwkerk met Wat Eten We Vandaag? op 24Kitchen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV