Grey's Anatomy spin-off Station 19 te zien bij Net 5

Grey's Anatomy spin-off Station 19 te zien bij Net 5
Amerikaanse serie vanaf 18 juni te zien

Nieuws :

Vanaf 18 juni is bij Net 5 de nieuwe serie Station 19 te zien. De Amerikaanse serie is een spin-off van Grey's Anatomy, waarin de brandweerlieden van kazerne nummer 19 in Seattle worden gevolgd.

Spin-off
De serie is een zogeheten spin-off van Grey's Anatomy. Zo zullen er regelmatig cross-over worden gemaakt met het Grey Sloan Memorial Hospital, waar die serie plaatsvindt. Ook spelen er bekende gezichten uit die serie mee, zoals Ellen Pompeo (dokter Meredith Grey) en Chandra Wilkinson (in de rol van Miranda Bailey).

Station 19
De mannen en vrouwen van Station 19 vormen een hecht team, waarin zij regelmatig hun eigen leven riskeren om dat van anderen te redden. De brandweerkazerne staat onder leiding van commandant Pruitt Herrera (Miguel Sandoval). Zijn dochter, Andrea ‘Andy’ Herrera (hoofdrolspeelster Jaina Lee Ortiz), maakt ook deel uit van zijn korps.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering rukt het team uit voor een brand in een huis waarbij commandant Pruitt gewond raakt. In het ziekenhuis blijkt dat hij ook nog eens kanker heeft en moet er gezocht worden naar een opvolger binnen het korps. Dokter Ben Warren (een rol van Jason George, ook uit Grey's Anatomy) verruilt in de aflevering ook zijn ziekenhuisbaan voor een baan bij de brandweer. Hij moet als nieuweling echter wel onderaan de ladder beginnen.

Station 19 is vanaf dinsdag 18 juni om 21.30 uur te zien bij Net 5. Je kunt daarna alle afleveringen van Station 19 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Grey's Anatomy spin-off Station 19 te zien bij Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen