Finales play-offs hoofdklasse hockey live op tv

Finales play-offs hoofdklasse hockey live op tv
Strijd om de landstitel

Sport :

De Nederlandse hockeycompetitie komt deze week ten einde. De finales van de play-offs om de landstitel bij zowel de mannen als de vrouwen worden live uit tv en online uitgezonden. Ziggo Sport en NPO 1 doen rechtstreeks verslag.

Vrouwen
Sportzender Ziggo Sport doet donderdag 23 mei om 20.30 uur live verslag van de finale Amsterdam - Den Bosch bij de vrouwen. De tweede wedstrijd is zaterdag 25 mei om 12.30 uur live te zien via de livestream van Hockey.nl.

Ziggo-kijkers
Alleen tv-abonnees van Ziggo kunnen het hockey live op kanaal 14 bekijken. Ziggo Sport Totaal-abonnees krijgen het nationale hockey niet live te zien op een van de betaalkanalen. Heb je geen Ziggo? Dan kun je het hockey live zien via de livestream van Hockey.nl.

Mannen
NOS Studio Sport doet zondag 26 mei om 16.00 uur op NPO 1 en NOS.nl live verslag van de mannenfinale Bloemendaal - Kampong. Het is de derde en beslissende wedstrijd, nadat de eerste twee duels beide in 1-2 eindigden.

De finale in de play-offs om de landstitel in de hoofdklasse hockey bij de vrouwen is donderdag 23 mei om 20.30 uur te zien op Ziggo Sport en zaterdag 25 mei om 12.30 uur op Hockey.nl. De derde ontmoeting in de mannenfinale is zondag 26 mei om 16.00 uur te zien op NPO 1.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Finales play-offs hoofdklasse hockey live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV