Serie Update: Rick & Morty, trailer Batwoman en toekomst CW op Netflix

Serie Update: Rick & Morty, trailer Batwoman en toekomst CW op Netflix
Wekelijks portie serienieuws op Gids.tv

Nieuws :

Met de nieuwste streamingservices Disney+ en WB op komst en het bestaande Hulu, Amazon Prime en Netflix draait de wereld van de (tv-)series sneller dan ooit! Op Gids.tv praten we je elke zondag bij over het laatste serienieuws en -geruchten!

Rick & Morty in november
De best bekeken animatieserie voor volwassenen krijgt eindelijk een nieuw seizoen! Het vierde seizoen van Rick and Morty komt volgens Adult Swim waarschijnlijk in de loop van november te zien zijn. Nog aardig lang wachten, dus. Maar het komt er wel!


Nieuwe trailer Batwoman
De Arrowverse breidt uit! In oktober van dit jaar zal de nieuwe spin-off serie over de vrouwelijke DC-held Batwoman te zien zijn op het netwerk. Deze week kwam de eerste volledige trailer van de serie online. Bekijk en geniet van de prachtige beelden.


Toekomst CW-shows op Netflix
Ander nieuws van het CW-front, en dit keer niet zo goed: CW en Netflix, die tot eind 2019 een contract hebben, verlengen het contract niet. Wat dit betekent voor de toekomst van de goed bekeken CW-shows als The Flash, Arrow en Riverdale, is nog onbekend. We zullen je op de hoogte houden!


Portie Game of Thrones: kritiek en bijzondere trailer


Kort nieuws: Deadpool en Lethal Weapon

  • De nieuwe Deadpool animatieserie komt er toch! Deadpool-bedenker Rob Liefeld liet dit via Twitter weten. Of de serie nog steeds gebruikt maakt van het materiaal van de gebroeders Glover (Stephen en Donald Glover), is nog niet bekend.

  • De populaire serie Lethal Weapon stopt er na drie seizoenen mee. De kijkcijfers werden steeds minder en de productie liep steeds vaker vast. Jammer is het wel, want FOX wilde wel verder. De hoofdrolspeler kampte echter met zo veel gezondheidsproblemen, dat hij niet verder wil.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serie Update: Rick & Morty, trailer Batwoman en toekomst CW op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV