Formule 1 GP van Monaco 2019 live op tv: tijden

Formule 1 GP van Monaco 2019 live op tv: tijden
Tijdschema en voorbeschouwing stratenrace

Sport :

Van donderdag 23 tot en met zondag 26 mei staat met de GP van Monaco de zesde grand prix van het Formule 1-seizoen 2019 op het programma. Gids.tv zet hieronder op een rij hoe laat de Formule 1 op het stratenciruit live op tv te zien is bij Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland.

Onverslaanbare Mercedes-coureurs
Mercedes is dit jaar voorlopig oppermachtig. Lewis Hamilton en Valtteri Bottas verdelen elke GP de eerste en tweede plek. Max Verstappen is voorlopig 'the best of the rest', met twee derde en drie vierde plaatsen. Een jaar geleden won Daniel Ricciardo in Monaco namens Red Bull zijn tweede race van het seizoen.

Programma Formule 1 GP van Monaco 2019 live op tv:

  • Zaterdag 25 mei
    • 12.00 uur: vrije training 3 (Ziggo Sport + Select)


* 14.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie (Ziggo Sport + Select)
* 14.45 uur: voorbeschouwing kwalificatie (RTL Duitsland)
* 15.00 uur: kwalificatie (Ziggo Sport + Select en RTL Duitsland)

  • Zondag 26 mei
    • 14.00 uur: voorbeschouwing race (Ziggo Sport + Select en RTL Duitsland)
    • 15.10 uur: race (Ziggo Sport + Select en RTL Duitsland)

Formule 1 bij Ziggo Sport
Abonnees van Ziggo-televisie kunnen op kanaal 14 gratis naar de GP van Monaco op Ziggo Sport kijken. Daarnaast zien abonnees van het sportpakket Ziggo Sport Totaal alle actie in de Formule 1 rechtstreeks op Ziggo Sport Select.

Geen abonnee?
Je kunt de Formule 1-race in Monaco ook online los bestellen voor €3,99. Lees hier hoe je bij KPN de race op tv los kunt bestellen. De andere optie is om te kijken op de Duitse tv. Kijk hier op welk kanaal je RTL Duitsland vindt.

Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

De Formule 1 GP van Monaco 2019 is zondag 26 mei om 15.10 uur te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. De samenvatting van de Formule 1-race is na afloop te zien op Gids.tv. Lees en bekijk hier alles van de Formule 1.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Formule 1 GP van Monaco 2019 live op tv: tijden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV