Serie Update: Swamp Thing gecancelled, afsluitende seizoen Lucifer en reünie Friends blijkt mogelijk!

Serie Update: Swamp Thing gecancelled, afsluitende seizoen Lucifer en reünie Friends blijkt mogelijk!
Wekelijks portie serienieuws op Gids.tv

Nieuws :

Met de nieuwste streamingservices Disney+ en WB op komst en het bestaande Hulu, Amazon Prime en Netflix draait de wereld van de (tv-)series sneller dan ooit! Op Gids.tv praten we je elke zondag bij over het laatste serienieuws en -geruchten!

DC-serie Swamp Thing gecancelled
De nieuwe horroreske DC-serie Swamp Thing had veel potentie volgens de critici, maar DC besluit na maar één aflevering de stekker al uit de serie te trekken. De reden hiervoor is nog niet helemaal duidelijk, maar productieproblemen zal een van de voornaamste redenen zijn. De serie is ook niet in Nederland te zien, dus wij zullen niets missen. De enige DC Universe-serie bij ons op Netflix is Titans, waar wij bij Gids.tv een recensie over schreven.


Laatste seizoen Lucifer komt nog!
Nog een DC based serie dan: Lucifer (personage uit Vertigo comic) stopte in 2018 bij FOX, maar werd overgepakt door Netflix. Recent verscheen seizoen 4 van de serie en nu blijkt er zelfs een vijfde seizoen te komen! Netflix schrijft hierover in een verklaring: "We zijn blij dat Lucifer-fans over de hele wereld deze serie op Netflix hebben omarmd, en we kunnen niet wachten om ze de grote finale te geven waar ze allemaal op hebben gewacht." Wij kunnen ook niet wachten!


Volgens Rachel is reünie Friends mogelijk


Goed nieuws: De langst verwachte reünie ooit lijkt er misschien toch te komen! De enigszins cryptische omschrijving van Rachel Green (o nee, Jennifer Aniston) biedt hoop voor de fans van de serie.


Kort nieuws

  • Chernobyl is nu officieël de best beoordeelde miniserie op IMDB. Meer over Chernobyl lees je in de update van vorige week.
  • Nickelodeon laat een prequel-serie van Spongebob Squarepants maken! De werktitel is Kamp Koral.
  • Meer animatienieuws: Er komt een Jurassic World serie met de naam Camp Cretaceous op Netflix. Avengers: Endgame-regisseurs Joe Russo en Anthony Russo maken ook een animatieserie voor Netflix met de naam Magic: The Gathering
  • Ook nog Nederlands nieuws: Alle vier de seizoenen van Ugly Betty zijn vanaf nu te zien bij Ziggo en Videoland!
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serie Update: Swamp Thing gecancelled, afsluitende seizoen Lucifer en reünie Friends blijkt mogelijk! of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV