Feestelijke special De Top 50 van 50 Jaar Pinkpop op NPO 3

Feestelijke special De Top 50 van 50 Jaar Pinkpop op NPO 3
Top 50 van Pinkpop op tv

Nieuws :

Zondag 2 juni wordt de special De Top 50 van 50 Jaar Pinkpop uitgezonden op NPO 3. De special is ter gelegenheid van 50 jaar Pinkpop en bestaat uit livebeelden en terugblikken van diverse artiesten.

Stemmen
Fans van Pinkpop konden de afgelopen tijd stemmen op hun favoriete en meest legendarische optredens op het muziekfestival. De top 50 van meest favoriete fragmenten zullen uitgezonden worden in de special. Daarin zal onder meer aandacht zijn voor het optreden van Metallica tussen donkere wolken, de sprong van Pearl Jam-frontman Eddie Vedder, het Faithless-nummer God is a DJ en de energieke optredens van hiphoppioniers Osdorp Posse.

Uitzending
Behalve de muzikale fragmenten zijn er ook diverse reportages, interviews en sfeerbeelden en ook blikken diverse artiesten terug op hun Pinkpop. Onder hen Doe Maar, De Staat, Rowen Heze, Claw Boys Claw en Krezip. Ook Pinkpopbaas Jan Smeets zelf komt natuurlijk aan het woord.

De Top 50 van 50 jaar Pinkpop is zondag 2 juni om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de uitzending van 50 jaar Pinkpop terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Feestelijke special De Top 50 van 50 Jaar Pinkpop op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen