Dit zijn de deelnemers van Love Island 2019

Dit zijn de deelnemers van Love Island 2019
Programma vanaf 27 mei te zien

Nieuws :

Vanaf maandag 27 mei is Love Island te zien bij RTL 5 en Videoland. In het programma zullen tien Nederlandse en Vlaamse singles op zoek gaan naar de ware liefde.

Kijkers hebben invloed
De deelnemers zullen zes weken doorbrengen in een luxe villa op een mooie locatie. Hun zoektocht naar ware liefde zal daarbij niet altijd even soepel verlopen. De singles moeten namelijk niet alleen proberen om de harten van hun mogelijke partner te veroveren, maar ook die van de kijkers. De kijkers bepalen namelijk welke deelnemers in de show moeten blijven, en welk stel zij willen kronen tot het sterkste koppel van het eiland.

Deelnemers
De tien vrijgezelle deelnemers komen uit Nederland en Vlaanderen.

Martin
De 22-jarige Martin is professioneel bokser en model en woont in Londen. Martin heeft één grote droom: wereldkampioen boksen worden. Volgens eigen zeggen kan niets of niemand hem boos maken. Martin is nog steeds single en naar eigen zeggen komt dat omdat hij de ware nog niet heeft ontmoet. Op Love Island hoopt hij de vrouw van zijn dromen tegen te komen. Veeleisend is hij niet, maar een mooi gebit en lippen kan hij erg waarderen.

Stenn
De 19-jarige Stenn woont in Antwerpen en is ongeveer een jaar single. Hij valt op brunettes, maar ziet zichzelf later met een blonde vrouw met blauwe ogen, omdat hij wil dat zijn kinderen op hem lijken. Zijn toekomstige vriendin moet een klein beetje kleiner zijn dan hem en mag tattoos hebben. Hij houdt niet van neplippen en een grote kont. Stenn doet graag moeite voor een meisje, want als dat gemakkelijk gaat dan haakt hij al snel af.

Noah
De 22-jarige vlotte Amsterdammer Noah windt met zijn praatjes de vrouwen om zijn vinger. Noah wil graag de man zijn in een relatie maar hij heeft ook een vrouwelijke kant. Zo kan hij genieten om uren te kletsen met een glas wijn. Op Love Island hoopt Noah de liefde van zijn leven tegen te komen en zoekt hij een vrouw met een warm gezicht en een mooi zandloper figuur. Hij staat te trappelen om op Love Island zijn skills in de strijd te gooien.

Matthy
De 26-jarige Matthy is met zijn 1,92 meter een grote jongen, maar hij heeft wel een gevoelige kant, al uit hij die niet graag. Matthy is een half jaar vrijgezel en dat is volgens hem genieten geweest. Hij is daar nu wel klaar mee en is op zoek naar de ware liefde. Op Love Island hoopt hij een sportieve vrouw met een grote mond tegen te komen. Ze moet wel openstaan voor het dorpsleven: Matthy is niet van plan om zijn woonplaats Oisterwijk te verlaten.

Jarne
De 24-jarige app-verkoper Jarne komt uit Sint-Truiden en is blij als de wekker ’s ochtends gaat en hij aan de dag kan beginnen. Hij date graag, maar is uiteraard op zoek naar de ware liefde. Zijn ideale vrouw is knap, groot, slank en met lang haar. Qua karakter zoekt hij een nette vrouw die uitdagend, intimiderend, klassevol, zelfzekerd en slim is en moet ook iets te vertellen hebben. Jarne kan sorry zeggen, maar dat doet hij niet zo graag.

Lees ook: Holly Mae Brood debuteert als presentatrice bij Love Island

Lotte
Deze 22-jarige voormalig proftennister uit Amstelveen is ook op zoek naar de ware. Door haar topsportbestaan heeft ze domweg geen tijd gehad voor een leuke relatie. Ze zoekt een man met een goed lijf en een stralende glimlach. Maar hij mag vooral niet arrogant en egoistisch zijn. Lotte vindt zichzelf een flirt en kan niet wachten om dit te gebruiken op Love Island.

Kaat
De 25-jarige studente communicatie Kaat komt uit Antwerpen en draagt het hart op de tong. Kaat speelt graag 'hard-to-get'. Mannen moeten haar versieren, niet andersom. Ze vindt zichzelf ongeduldig en zoekt een man die haar daarin een beetje kan temperen. Heel veel eisen heeft Kaat niet, behalve dat een man humor en een goede babbel moet hebben.

Aleksandra
Aleksandra is twee jaar single en naar eigen zeggen zwaar op zoek naar de ware. Hij moet dan wel met haar moeder overweg kunnen, want zij is bijzonder belangrijk voor de 24-jarige schone uit Sint-Niklaas met Pools-Italiaanse roots. Ze mag graag flirten met mannen; Aleksandra is een fysiek persoon en pakt al snel iemand vast zonder dat dat meer betekent. Ze zoekt een grote man die moet werken, zodat ze samen een toekomst kunnen opbouwen.

Chey
Model Chey van 24 uit Amsterdam reist voor haar werk de hele wereld over, maar als vrijgezel is ze toch een beetje ongelukkig. Chey zegt over zichzelf dat ze heel kieskeurig is wat betreft mannen. Ze heeft natuurlijk wel zo haar voorkeuren: hij moet sportief zijn, maar té opgepompt daar houdt ze niet van. Het zou ook fijn zijn als hij van appen en facetimen houdt want, Chey is door haar werk, niet vaak thuis op de bank te vinden. Verder is iemand met lelijke tanden en weinig inhoud kansloos voor deze natural beauty. Hopelijk brengt Love Island de ideale man voor Chey.

Sebastiana
Deze 23-jarige, naar eigen zeggen, extreme betweter uit Aartselaar heeft altijd gelijk, ook als dat niet zo is. Ze heeft genoeg van bad boys, waar ze tot nu toe altijd op viel. Hij moet wel macho zijn maar absoluut geen ja-knikker want ze wilt wel dat een man haar op haar plaats kan zetten. Verder heeft ze geen behoefte aan een spierbundel die gaat feesten en vijf andere meisjes heeft. Op Love Island hoopt ze dan ook eindelijk de ware tegen te komen.

Love Island is vanaf 27 mei dagelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5 en Videoland. Je kunt vanaf dan alle uitzendingen van Love Island terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de deelnemers van Love Island 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV