Debat Mark Rutte en Thierry Baudet live op tv bij Pauw

Debat Mark Rutte en Thierry Baudet live op tv bij Pauw
Veelbesproken debat gaat definitief door

Nieuws :

Het veelbesproken debat tussen Mark Rutte en Thierry Baudet zal woensdagavond definitief plaatsvinden. De leiders van de VVD en Forum voor Democratie zullen dat doen in het tv-programma Pauw.

Rode Hoed
Speciaal voor deze gelegenheid zal Pauw dit keer niet vanuit hun studio worden uitgezonden, maar vanuit De Rode Hoed in Amsterdam. Het debat is al dagen veelbesproken en er heerste enige twijfel over het doorgaan ervan, maar woensdag lieten zij weten dat het debat definitief plaatsvindt.

Debat
Rutte daagde Baudet uit tot een één op één-debat op tv, maar Baudet wilde dat het debat op Facebook zou worden uitgezonden. Na overleg met de redactie van Pauw, kwamen beide partijen tot overeenstemming om dit in het tv-programma te doen.

Uitzending
De uitzending met Rutte en Baudet vindt plaats na het Europese slotdebat van alle Europese lijsttrekkers op NPO 1. In het live slotdebat gaan de twaalf lijsttrekkers van de partijen die nu in de Tweede Kamer zitten én meedoen aan deze verkiezingen met elkaar in debat over verschillende thema's. Ook zijn er bijdragen waarin de nationale partijleiders hun visie op Europa delen. Dat programma wordt uitgezonden onder de noemer Nederland Kiest.

Programma
20.35 uur: LIVE Nederland Kiest: De Stemming
23.00 uur: LIVE Pauw: Debat tussen Rutte en Baudet

Het debat tussen Mark Rutte en Thierry Baudet is woensdag om 23.00 uur te zien bij Pauw. Je kunt alle afleveringen van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Debat Mark Rutte en Thierry Baudet live op tv bij Pauw of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen