Vanavond op tv: debat Thierry Baudet en Mark Rutte, Europese verkiezingen bij de NOS en meer

Vanavond op tv: debat Thierry Baudet en Mark Rutte, Europese verkiezingen bij de NOS en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 22 mei 2019

Kijktip :

Vanavond staat het veelbesproken debat tussen Thierry Baudet (Forum voor Democratie) en Mark Rutte (VVD) op het programma. In Pauw zullen de twee kemphanen de degens kruisen. Ook de NOS besteedt vanaf half negen veel aandacht aan de Europese verkiezingen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 22 mei 2019.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Deadliest Catch

20.30 uur, Discovery Channel

Het 15e seizoen van Deadliest Catch is een van de pittigste tot nu toe. Elke woensdag is om 20.30 uur een nieuwe aflevering te zien op Discovery Channel. Door de overvolle krabgronden zitten de vissers dichter op elkaar dan ooit, waardoor de strijd nog heviger is. En met een nieuwe boot in de vloot - The Southern Wind - is ook de concurrentie weer een rivaal rijker geworden. De oudgediende kapiteins Sig Hansen, Wild Bill Wichrowski en Jake Anderson moeten alle zeilen bijzetten en slimme strategieën inzetten om ervoor te zorgen dat ze hun eigen targets ook dit jaar weer halen.


Terug: Little People, Big World

20.30 uur, TLC

Vanaf vanavond is het 14de seizoen van Little People, Big World, over het leven van de 'kleine' Roloffs-familie, te zien op TLC. Elke woensdag zijn vanaf 20.30 uur dubbele afleveringen te zien. Het leven van de familie wordt steeds groter en daarmee complexer. Amy en Matt hebben na hun scheiding allebei een nieuwe relatie, maar wonen nog steeds op de boerderij, op ongeveer 150 meter van elkaar. Ondertussen zijn de kinderen het huis uit en beginnen zij hun eigen familie te stichten.


Live: debat en vooruitblik Europese verkiezingen

20.35 uur, NPO 1

Morgen, donderdag 23 mei, gaat Nederland naar de stembus voor de Europese Verkiezingen. Aan de vooravond van de verkiezingen maakt de NOS een tv-programma met debat en duiding. In deze rechtstreekse uitzending gaan de twaalf lijsttrekkers van de partijen die nu in de Tweede Kamer zitten én meedoen aan deze verkiezingen met elkaar in debat over verschillende thema's. Ook zijn er bijdragen waarin de nationale partijleiders hun visie op Europa delen.


Nieuw: Without Limits - Australia

21.25 uur, België Eén

Vanavond is het eerste deel te zien van de tweedelige humaninterest-documentaire van de BBC over vijf oorlogsveteranen met een lichamelijke beperking. Ze maken een 1600 kilometer lange tocht maken door The Kimberley, een ruige en verlaten regio in Australië. Het is een woest en gevaarlijk gebied ver van de bewoonde wereld waar amper mensen komen. Ze zullen elkaar dan ook hard nodig hebben. Maar samen staan ze sterk.


Pauw: debat Rutte - Baudet

23.00 uur, NPO 1

Vanavond in Pauw een debat tussen minister-president Mark Rutte (VVD) en Thierry Baudet (Forum voor Democratie), live vanuit De Rode Hoed in Amsterdam. Aan de vooravond van de Europese verkiezingen gaan Rutte en Baudet met elkaar in debat op basis van vier stellingen. Beide partijleiders mogen twee stellingen aandragen. Baudet wilde het debat met Rutte in eerste instantie alleen op Facebook uitzenden. Premier Rutte gaf de voorkeur aan een tv-optreden, aangezien er ook veel Nederlanders zonder Facebook zijn.


Docu: Onverharde weg naar vrede

23.05 uur, NPO 2

Decennia van geweld hebben de bewoners van één van de meest belegerde dorpen van de burgeroorlog in Colombia, Caldono, zwaar getraumatiseerd. Nu het vredesverdrag met de FARC getekend is en de rebellenbeweging langzaam wordt ontmanteld, wil Farid Julicué, leider van de geteisterde gemeenschap, de dorpelingen voorbereiden op de terugkeer van de strijders. De weg naar vrede kent veel obstakels.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: debat Thierry Baudet en Mark Rutte, Europese verkiezingen bij de NOS en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV