Finales UEFA Nations League met Nederland live op tv

Finales UEFA Nations League met Nederland live op tv
Nederland tegen Engeland in halve finale

Sport :

Op donderdag 6 juni en zondag 9 juni vinden de halve finales en de finale plaats van de eerste editie van de UEFA Nations League. Ook het Nederlands Elftal doet mee aan de finales van dit nieuwe Europese landentoernooi.

Finales
Nederland neemt het in de halve finale op tegen Engeland. Die wedstrijd is op donderdag 6 juni te zien om 20.45 uur op NPO 1. In de andere halve finale spelen Portugal en Zwitserland tegen elkaar.

De winnaars van beide duels spelen zondag 9 juni om 20.45 uur tegen elkaar. De verliezers van de halve finales spelen diezelfde dag om 15.00 uur tegen elkaar om de derde/vierde plek. Diezelfde dag start ook het WK Voetbal voor vrouwen.

Uitzendingen
De NOS zendt de wedstrijden van het Nederlands Elftal live uit op tv. Deze zijn, inclusief voor- en nabeschouwing, te zien op NPO 1. De wedstrijd om de 3e/4e plek wordt alleen uitgezonden als Nederland hier in speelt.

  • Donderdag 6 juni, 20.45 uur
    Nederland - Engeland
  • Zondag 9 juni, 15.00 uur
    verliezer Nederland/Engeland - verliezer Portugal/Zwitserland (alleen
  • Zondag 9 juni, 20.45 uur
    winnaar Nederland/Engeland - winnaar Portugal/Zwitserland

De finales van de Nations League worden 6 en 9 juni uitgezonden bij NPO 1. Je kunt daarna de samenvattingen van de Nations League terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Finales UEFA Nations League met Nederland live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: voetbal, vrouwen, wedstrijd, portugal, nederland, engeland, live, WK voetbal, nos, finale, zwitserland, nederlands elftal, winnaar, uefa, npo, winnaars, zondag, halve finale, start, samenvattingen, npo 1, plek, nations league, terugkijken, live op tv


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV