Play-off-finale FC Utrecht - Vitesse live op tv

Play-off-finale FC Utrecht - Vitesse live op tv
Strijd om Europees voetbal

Sport :

Op vrijdag 24 en dinsdag 28 mei spelen FC Utrecht en Vitesse in de finale van de play-offs om het laatste ticket voor Europees voetbal. FOX Sports 1 doet live verslag en NOS Studio Sport zendt samenvattingen uit.

Eredivisie
FC Utrecht schakelde in de halve finale Heracles Almelo uit en Vitesse was te sterk voor FC Groningen. De nummers vijf (Vitesse) en zes (Utrecht) van de Eredivisie spelen vrijdag in Utrecht en dinsdag in Arnhem tegen elkaar.

Voorrondes Europa League
De winnaar van de onderlinge ontmoeting plaatst zich voor de tweede voorronde van de UEFA Europa League, die vanaf eind juli gespeeld wordt. Om de groepsfase te bereiken moet FC Utrecht of Vitesse drie voorrondes zien door te komen.

FC Utrecht - Vitesse is vrijdag 24 mei om 20.45 uur te zien op FOX Sports 1. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur. Om 22.20 uur is een samenvatting te zien in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1. Ook op Gids.tv zijn de samenvattingen te bekijken.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Play-off-finale FC Utrecht - Vitesse live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV