Vanavond op tv: nieuwe krimi Polizei Potsdam, start seizoen 19 Midsomer Murders en meer

Vanavond op tv: nieuwe krimi Polizei Potsdam, start seizoen 19 Midsomer Murders en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 24 mei 2019

Kijktip :

Vanavond beginnen er maar liefst drie interessante series. Op NPO 1 start de Duitse krimi Polizei Potsdam, op België Eén begint het negentiende seizoen van Midsomer Murders en op Canvas is de nieuwe Zweedse thrillerserie Alex te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 24 mei 2019.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

It Takes 2: teamoptredens

20.30 uur, SBS 6

In de vierde aflevering van It Takes 2 zingen de overgebleven BN'ers niet alleen een duet met hun coach/professional, maar geven ze ook een optreden met hun eigen team. Naast de gebruikelijke optredens van de BN'ers met hun professional, zijn er vanavond ook teamoptredens:


Nieuw: Polizei Potsdam

20.35 uur, NPO 1

Vanaf vanavond is de Duitse misdaadserie Polizei Potsdam elke vrijdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. De serie gaat over Luna Kunath en Sophie Pohlmann. Zij werken als inspecteur bij de recherche van Potsdam. De twee zijn goede vriendinnen, maar leiden totaal verschillende levens. In de eerste aflevering wordt in de autowasinstallatie van een tankstation het levenloze lichaam van Dr. Bernd Feser gevonden. De man kreeg door de voorruit een kogel in het hoofd. Naast hem zit een hond op de passagiersstoel.


Midsomer Murders: start seizoen 19

20.35 uur, België Eén

Vanaf vanavond wordt het negentiende seizoen van de Britse misdaadserie Midsomer Murders uit 2016 uitgezonden op België Eén. Elke vrijdag is om 20.35 uur een nieuwe aflevering te zien. In deze eerste aflevering vindt er de avond voor de heropening van spookdorp Little Auburn een uitbundig feets plaats, waar drie partijen debatteren over de toekomst van het dorp. Wanneer een van de campagnevoerders later die avond de tocht naar huis niet overleeft, duiken Barnaby en Winter in het verleden van het dorp en iedereen die ermee te maken heeft.


Special: Prof. mr. Pieter is 80!

21.25 uur, NPO 1

Vanavond herhaalt NPO 1 de speciale uitzending naar aanleiding van de 80e verjaardag van mr. Pieter van Vollenhoven. Deze special werd eerder op 30 april uitgezonden. Ivo Niehe is aanwezig op het grote verjaardagsfeest dat ter ere hiervan wordt gegeven. Verder is een persoonlijk gesprek te zien met de meester en Prinses Margriet over het leven, tachtig worden, de immer groeiende dassenburcht in hun tuin en het feit dat de prinses na 52 jaar huwelijk nog om zijn grapjes kan lachen. Ook hun vier zonen komen aan het woord en vertellen op openhartig over hun vader.


Nieuw: Alex

Canvas, 23.05 uur

Vanaf vanavond is de twaalfdelige Zweedse thrillerserie Alex te zien op de Vlaamse zender Canvas. De serie gaat over een keiharde en corrupte politieman die besluit de onderwereld vaarwel te zeggen. Maar dat laten zijn criminele contacten niet zomaar gebeuren... Alex is elke vrijdag rond 23.00 uur te zien op Canvas. Tijdens een vuurgevecht vermoordt de louche agent Alex Leko per ongeluk zijn partner en beste vriend Martin. Overmand door schuldgevoelens, besluit Alex zijn banden met de plaatselijke misdaadbaas BG door te knippen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe krimi Polizei Potsdam, start seizoen 19 Midsomer Murders en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier