Vandaag op tv: kwalificatie Formule 1 GP van Monaco, start Ondertussen in Nederland en BankGiro Miljonairs en meer}

Vandaag op tv: kwalificatie Formule 1 GP van Monaco, start Ondertussen in Nederland en BankGiro Miljonairs en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 25 mei 2019

Kijktip :

Formule 1-liefhebbers hebben voor vandaag de kwalificatie voor de illustere GP van Monaco roodomlijnd in hun agenda staan. Vanavond begint het nieuwe programma Ondertussen in Nederland én keert Robert ten Brink terug met BankGiro Miljonairs. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 25 mei 2019.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: kwalificatie Formule 1 GP van Monaco

14.45 uur, Ziggo Sport/RTL Duitsland

Voorbeschouwing en vanaf 15.00 uur live verslag op RTL Duitsland van de kwalificatie van de Formule 1 GP van Monaco, gereden op het stratencircuit van Monte Carlo. RTL Duitsland is bij veel tv-aanbieders in Nederland onderdeel van het zenderpakket. Het commentaar is in het Duits. Voor het Nederlandse verslag kun je terecht bij Ziggo Sport of betaalzender Ziggo Sport Select. Bekijk op welk kanaal RTL Duitsland bij jouw tv-aanbieder te vinden is.


Docu: A Big Bang Farewell

19.05 uur, Veronica

In de documentaire A Big Bang Farewell nemen The Big Bang Theory-acteurs Johnny Galecki en Kaley Cuoco je mee achter de schermen van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis. Ze zullen enkele van de best bewaarde backstage geheimen en persoonlijke herinneringen van de afgelopen twaalf jaar delen. De acteurs onthullen hun favoriete momenten van het spelen van de geliefde personages Leonard en Penny en bekijken enkele van de meest memorabele verhalen uit 'The Big Bang Theory Stage'.


Nieuw: Ondertussen in Nederland

20.00 uur, RTL 4

Vanavond start de nieuwe zaterdagavondshow Ondertussen in Nederland. In het spelprogramma spelen teams van bekende en onbekende Nederlanders tegen elkaar over gebeurtenissen, feiten en gebruiken in de twaalf provincies. De spelshow wordt gepresenteerd door Humberto Tan en Luuk Ikink. Het team van BN'ers strijdt tegen het team van 'De rest van Nederland' om de meeste provincies te bemachtigen. De twee kandidaten in het team 'De rest van Nederland' worden bijgestaan door comedian Martijn Koning.


Special: Beste van 10 jaar Beste Zangers

20.30 uur, NPO 1

De komende twee zaterdagen is om 20.30 uur op NPO 1 opnieuw de tweedelige special over 10 jaar Beste Zangers te zien. In 2017 was het tiende seizoen te zien. Daarna werd deze special uitgezonden. In het eerste deel wordt teruggeblikt op de eerste vijf seizoenen. In het tweede deel zijn de leukste optredens uit de tweede vijf seizoenen te zien. In deel één wordt vanavond teruggeblikt met onder anderen Edsilia Rombley, Thomas Berge, Frans Duijts, Do, Glennis Grace, Berget Lewis, Yes-R, Jack Poels, Dave von Raven, André Hazes jr., OG3NE en Maan.


Andere Tijden special: De jeugd van tegenwoordig

21.05 uur, NPO 2

In deze special van het geschiedenisprogramma Andere Tijden wordt teruggeblikt op het leven van jongeren in de jaren 1960 - 1990. De special bestaat uit alleen maar archiefbeelden. Smachtende blikken, onzekere stappen op werkgebied en ruzies met ouders komen voorbij. Jongeren spreken zich uit over hun leven en hun toekomst. Is er veel anders in het leven van de jeugd van nu ten opzichte van de opgroeiende jongeren in de jaren 1960 - 1990? Er zijn dingen verdwenen, zoals die eeuwige sigaret of het spoorboekje in de hand van de jongen op tienertoer.


Cabaret: Youp van 't Hek - Licht

21.25 uur, NPO 1

In de cabaretvoorstelling Licht gaat Youp van 't Hek als vanouds 'prettig tekeer'. Scherpe toespelingen op actuele gebeurtenissen is een terugkerend thema, maar het plezier van het spelen en het licht maken van alles wat zwaar is in het leven, staat centraal. Youp wordt in deze voorstelling live begeleid door muzikant Rens van der Zalm. De voorstelling Licht werd goed ontvangen door de pers. "Een van de beste voorstellingen die hij in tijden gemaakt heeft", schreef Theaterkrant. "Opgewekt, scherp en hilarisch", vond NRC.


Nieuw: BankGiro Miljonairs

21.45 uur, RTL 4

Weekend Miljonairs komt vanavond weer terug op televisie onder de naam BankGiro Miljonairs, opnieuw gepresenteerd door Robert ten Brink. Het spelprogramma bestaat nog steeds uit vijftien meerkeuzevragen, vier antwoordmogelijkheden, drie hulplijnen en één hoofdprijs van 1 miljoen euro. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen en het tot dan toe verdiende geld mee naar huis te nemen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vandaag op tv: kwalificatie Formule 1 GP van Monaco, start Ondertussen in Nederland en BankGiro Miljonairs en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV