Finale play-offs RKC Waalwijk - Go Ahead Eagles live op tv

Finale play-offs RKC Waalwijk - Go Ahead Eagles live op tv
Duel om promotie naar Eredivisie

Sport :

Naast kampioen FC Twente krijgt de Eredivisie komend seizoen nog minstens één extra team uit de Keuken Kampioen Divisie erbij. Op zaterdag 25 mei spelen RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles in een van de twee finales van de play-offs om promotie/degradatie.

Vorige rondes
RKC schakelde in de play-offs al NEC en Excelsior uit. Daardoor degradeerden de Rotterdammers uit de Eredivisie. In de finale van de play-offs is Go Ahead de tegenstander. De ploeg uit Deventer schakelde in de vorige ronde FC Den Bosch uit.

Live op FOX
Na de heenwedstrijd op zaterdag 25 mei in Waalwijk staat de return bij Go Ahead Eagles op dinsdag 28 mei om 18.30 uur op het programma. Die duels zijn live te zien op het open kanaal van FOX en betaalzender FOX Sports 1. Bekijk hier op welk kanaal FOX bij jouw tv-aanbieder te zien is.

De andere finale in de play-offs is Sparta - De Graafschap.

RKC Waalwijk - Go Ahead Eagles is zaterdag 25 mei om 18.30 uur te zien op FOX en FOX Sports 1. De voorbeschouwing begint om 17.30 uur.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Finale play-offs RKC Waalwijk - Go Ahead Eagles live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV