Formule 1 GP van Zandvoort in 2020 voor heel Nederland gratis te zien

Formule 1 GP van Zandvoort in 2020 voor heel Nederland gratis te zien
Ziggo biedt race ook aan mensen zonder abonnement aan

Nieuws :

In 2020 keert de Formule 1 terug naar Nederland, waar het spektakel in mei zal neerstrijken. Provider Ziggo heeft besloten om de Grand Prix aan alle Nederlandse kijkers, ook die zonder abonnement van Ziggo, aan te bieden.

Groter dan ooit
Zenderdirecteur Will Moerer van Ziggo zegt dat "de populariteit van de Formule 1 in Nederland groter dan ooit" is. Dat was een belangrijke reden voor de zender bij het besluit om de race gratis aan te bieden aan alle Nederlandse autosportliefhebbers. "Heel Nederland leeft nu al massaal mee. Van zo'n uniek Nederlands evenement moet iedereen kunnen genieten," aldus Moerer.

Oranjegekte
Dat de Formule 1 sinds de entree van Max Verstappen steeds populairder is geworden onder Nederlanders is duidelijk geworden tijdens de races in het Belgische Spa en op de Red Bull Ring in het Oostenrijkse Spielberg. Daar veranderden de tribunes in een grote oranje zee: duizenden Nederlanders reisden naar de races af. "Daarom willen wij het Dutch GP-weekend in Zandvoort gratis uitzenden voor heel Nederland," verklaart Moerer.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Formule 1 GP van Zandvoort in 2020 voor heel Nederland gratis te zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: persconferentie, nederland, oranje, live, formule 1, race, ziggo, ring, grand prix, zandvoort, gratis, red bull, races, oranjegekte, max verstappen, verstappen, abonnement, zender, populariteit, entree, weekend, video, zee, 2020


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV