Ongefilterd bier, rechtstreeks uit het vat

Ongefilterd bier, rechtstreeks uit het vat
De Keuringsdienst vertrouwt het niet helemaal

Gemist :

Al 14 jaar kun je rekenen op de Keuringsdienst van Waarde. Het KRO-NCRV programma onderzoekt en rapporteert zo objectief mogelijk hun bevindingen aan jou, als niet-zomaar-alles-aannemende-consument. In de aflevering van afgelopen donderdag gingen zij op zoek naar een antwoord op de vraag: 'Hoe kan het dat het ongefilterde bier van de gevestigde biermerken Amstel en Brand, zo lang houdbaar is?'

Sinds kort schenken Amstel en Brand ook ongefilterd bier. Een heus geschenk, volgens bierliefhebbers. Een eigenschap van ongefilterd bier is, dat het veel minder lang houdbaar is dan het bier dat je normaal gesproken in supermarkten kunt kopen. De Keuringsdienst reist af naar Duitsland, waar in Mallersdorf sinds jaar en dag een prima ongefilterd biertje gebrouwen wordt. Kijk hier hoe je bier troebel maakt.

:article:img

Kijk hieronder de hele uitzending terug waar je onder andere een kijkje krijgt in de Brand bierbrouwerij. Klopt hun proces wel helemaal?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ongefilterd bier, rechtstreeks uit het vat of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV