Vanavond op tv: Formule 1 GP van Monaco, Peter Pannekoek in College Tour, start Betrapt! en meer

Vanavond op tv: Formule 1 GP van Monaco, Peter Pannekoek in College Tour, start Betrapt! en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 26 mei 2019

Kijktip :

Vandaag wordt de illustere Grand Prix van Monaco verreden, waar de auto's op hoge snelheid door de smalle straten aan de Middellandse Zee scheuren. Vanavond is Peter Pannekoek te gast in College Tour en begint de nieuwe misdaadserie Betrapt! Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 26 mei 2019.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Formule 1 GP van Monaco

15.00 uur, Ziggo Sport/RTL Duitsland

Voorbeschouwing en vanaf 15.10 uur live verslag op RTL Duitsland van de Formule 1 GP van Monaco, gereden op het stratencircuit van Monte Carlo. RTL Duitsland is bij veel tv-aanbieders in Nederland onderdeel van het zenderpakket. Het commentaar is in het Duits. Voor het Nederlandse verslag kun je terecht bij Ziggo Sport of betaalzender Ziggo Sport Select. Bekijk op welk kanaal RTL Duitsland bij jouw tv-aanbieder te vinden is.


College Tour: Peter Pannekoek

20.25 uur, NPO 1

In de tweede aflevering van College Tour met Matthijs van Nieuwkerk is Peter Pannekoek te gast. De comedian beperkt zich niet tot één genre en is op televisie minstens zo populair als in het theater. 'Het beste dat het Nederlandse cabaret op dit moment te bieden heeft.', schreef de recensent van het AD over Pannekoeks huidige voorstelling 'Later was alles beter'.


Nieuw: Betrapt!

20.30 uur, SBS 6

Vanaf vanavond is het nieuwe misdaadprogramma Betrapt! elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. In dit programma helpen Thijs Zeeman en Jens Olde Kalter, die ook andere misdaadprogramma's op SBS6 maken, mensen die slachtoffer zijn van een wandaad en daar camerabeelden van hebben.De programmamakers helpen mensen om de daders op te sporen. Ondanks het keiharde bewijs, kan de politie deze gedupeerden om verschillende redenen namelijk niet helpen. Vaak gaat het om kleine zaken die groot leed veroorzaken, van bestolen winkeliers tot slachtoffers van oplichting.


Slot: Morten

21.15 uur, NPO 3

Vanavond is de achtste en laatste aflevering van de thrillerserie Morten op NPO 3. De dood van Pierre de Kooning leidt in deze slotaflevering tot geheel nieuwe inzichten over wat er ooit in Maison Neuf heeft plaatsgevonden. Morten confronteert Esther met een geheim uit het verleden en heeft een nietsontziende oplossing voor ogen. De gedwongen dadendrang van Mo Limams zoon en Kelly's onophoudelijk speurwerk leiden tot een onverwachte climax waarin Morten Mathijsen kleur moet bekennen.


Avondvullende docuserie: Apocalypse - Stalin

22.00 uur, National Geographic

Vanavond zendt National Geographic vanaf 22.00 uur de driedelige documentaire Apocalypse: Stalin uit. De vragen die centraal staan in dit drieluik: Wie was Stalin? De man die het nazisme overwonnen? Of de grootste crimineel van zijn tijd? Met behulp van archief beeldmateriaal schilderen Isabelle Clarke en Daniel Costelle het portret van een van de felste despoten van de twintigste eeuw. De drie delen van Apocalypse: Stalin zijn tussen 22.00 en 00.50 uur vanavond te zien op National Geographic.


Docu: Entre sol y sombra

22.20 uur, Canvas

Documentaire over de droom van Sergio, die een professioneel matador wil worden. Sergio staat op het punt zijn kinderdroom waar te maken: hij wil professioneel matador worden. Hij is geselecteerd voor één van de meest prestigieuze debutantenwedstrijden ter wereld. Maar het zijn harde tijden. Het stierenvechten staat onder druk in Spanje en de economische realiteit maakt het er niet makkelijker op voor de jonge vechters. Alles hangt af van winst in de finale, Sergio's laatste kans om deel te kunnen uitmaken van deze eeuwenoude traditie.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Formule 1 GP van Monaco, Peter Pannekoek in College Tour, start Betrapt! en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV