Finale play-offs Sparta - De Graafschap live op tv

Finale play-offs Sparta - De Graafschap live op tv
Ontknoping promotie/degradatie-strijd

Sport :

Op zaterdag 25 mei wordt het heenduel in de finale van de play-offs om promotie/degradatie tussen Sparta en De Graafschap gespeeld. FOX en FOX Sports doen live verslag op tv.

Promotie/degradatie
Waar voor Sparta een mogelijke promotie op het programma staat, speelt De Graafschap voor handhaving in de Eredivisie. Sparta was in de vorige ronde een stuk beter dan TOP Oss. Eredivisionist De Graafschap rekende af met SC Cambuur.

De andere finale in de play-offs is RKC Waalwijk - Go Ahead Eagles.

Live op FOX
Zowel open zender FOX als betaalkanaal FOX Sports 1 doet zaterdag live verslag van de heenwedstrijd in de finales van de play-offs. Dinsdag 28 mei staat om 20.45 uur de return op het programma. Ook die wordt op beide zenders uitgezonden. Bekijk hier op welk kanaal FOX bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Sparta - De Graafschap is zaterdag 25 mei om 20.45 uur live te zien op FOX en FOX Sports 1.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Finale play-offs Sparta - De Graafschap live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: voetbal, eredivisie, live, finale, play-offs, promotie, de graafschap, sparta, handhaving, zender, graafschap, FOX Sports, degradatie, fox, return, live op tv, fox sports 1


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV