Roland Garros 2019 live op tv en online

Roland Garros 2019 live op tv en online
Twee weken graveltennis in Parijs

Sport :

UPDATE 6 juni: lees hieronder alles over de verschillende halve finales

Helaas heeft Kiki Bertens moeten opgeven in de tweede ronde.

Van zondag 26 mei tot en met zondag 9 juni spelen de beste tennissers van de wereld op Roland Garros, het tweede grandslamtoernooi van het jaar. Eurosport doet uitgebreid verslag van Roland Garros, live op tv en online via de Eurosport Player.

Titelverdedigers
Rafael Nadal en Simona Halep zijn de titelverdedigers in Parijs. De twee zijn momenteel niet de nummers 1 op de wereldranglijst. De beste man van dit moment is Novak Djokovic. De nummer 1 bij de vrouwen is Naomi Osaka.

Nederlanders
De Nederlandse Kiki Bertens is in topvorm. Na Bertens winst in Madrid volgde uitschakeling in de halve finale in Rome. Op Roland Garros is ze als vierde geplaatst. Bij de mannen komt Robin Haase (67ste op de ATP-ranglijst) als enige Nederlander in actie. Lees hier wanneer Bertens op Roland Garros speelt.

Live op tv
Vanwege de slotweek van de Giro d'Italia, die op Eurosport 1 wordt uitgezonden, is de eerste week van Roland Garros 's middags voornamelijk live op tv op Eurosport 2 te zien. Voor en na de Giro en tijdens de gehele tweede week is het tennis op Eurosport 1 en 2 te zien. Online zijn nog meer tenniswedstrijden live te zien via de Eurosport Player.

Bekijk hier op welk kanaal Eurosport 1 of Eurosport 2 bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Roland Garros is van zondag 26 mei tot en met zondag 9 juni dagelijks vanaf 11.00 uur (eerste week) of 14.00 uur (tweede week) te zien op Eurosport 1 en 2 en online via de Eurosport Player.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Roland Garros 2019 live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV