6 Inside krijgt geen tweede seizoen

6 Inside krijgt geen tweede seizoen
Programma slecht bekeken in vooravond

Nieuws :

Het SBS 6-programma 6 Inside krijgt geen tweede seizoen. Dat heeft de zender laten weten. Het programma was sinds begin dit jaar op televisie tussen 18.00 en 19.00 uur, maar kampte vanaf het begin met tegenvallende kijkcijfers.

Het programma zal nog lopen tot en met 28 juni en zal na de zomer dus niet meer terugkeren bij SBS 6. Het tijdslot zal tot na de zomer worden ongevuld met een ander programma. Welk programma dat is, is nog niet bekend. Na de zomer zal de zender met een compleet nieuwe vooravond komen.

Reactie Marco Louwerens
Directeur Televisie van Talpa Network, Marco Louwerens: "We hebben het programma 6 Inside de tijd gegeven, maar helaas zijn kijkers weggebleven bij het programma. Ondanks de inzet van alle betrokken collega's. Ik ben hen erg dankbaar, en we zullen tot de laatste uitzending het programma met veel professionaliteit en bevlogenheid blijven maken."Louwerens erkent dat het programma wellicht te snel op tv is neergezet, vooral uit enthousiasme.

6 Inside is tot 28 juni om 18.00 uur nog te zien bij SBS 6. Je kunt alle afleveringen van 6 Inside terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 6 Inside krijgt geen tweede seizoen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV