Dr. Pol op zoek naar Nederlandse collega in In de Voetsporen van Dr. Pol

Dr. Pol op zoek naar Nederlandse collega in In de Voetsporen van Dr. Pol
Presentatie in handen van Nicolette Kluijver

Nieuws :

Vanaf maandag 10 juni is het programma In De Voetsporen van Dr. Pol te zien bij RTL 4. Het programma wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver en volgt de beroemde dierenarts Dr Pol.

Dierenarts
Dr. Pol is bekend van zijn gelijknamige populaire tv-serie bij National Geographic, waarin zijn dierenartspraktijk in de stad Weidman in Michigan centraal staat. Inmiddels is hij al 76 jaar en dus is het tijd voor een opvolger.

Programma
In het programma zal Dr. Pol drie Nederlandse dierenartsen op hun kennis en vaardigheden testen van zowel huisdieren als groot vee. Ze zullen daarbij niet altijd toegang hebben tot moderne medische apparatuur, die zij in Nederland wel tot hun beschikking hebben. De artsen zullen volop meedraaien in zijn praktijk in de Verenigde Staten, waar de omstandigheden totaal anders zijn dan in Nederland.

Naast hun kennis moeten de artsen ook goed passen in de Amerikaanse gemeenschap, waar weinig vertier is. Uiteindelijk kan er maar één arts in aanmerking komen voor deze felbegeerde droombaan.

In de Voetsporen van Dr Pol is vanaf maandag 10 juni om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van In de Voetsporen van Dr. Pol terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dr. Pol op zoek naar Nederlandse collega in In de Voetsporen van Dr. Pol of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: droombaan, verenigde staten, nederland, tv-serie, national geographic, huisdieren, arts, opvolger, michigan, dierenarts, serie, apparatuur, medische apparatuur, collega, rtl, nicolette kluijver, pol, rtl 4, stad, kennis, terugkijken


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV