Chantal Janzen geeft pyjama party in Ziggo Dome

Chantal Janzen geeft pyjama party in Ziggo Dome
Optredens van onder andere Maan, Lil Kleine en meer

Nieuws :

Chantal Janzen zal op 16 november een zogenaamde pyjama party houden in Ziggo Dome in Amsterdam. Dat heeft de presentatrice bekend gemaakt.

Chantal Blijft Slapen
Het evenement is een knipoog naar haar programma Chantal Blijft Slapen, waar zij zichzelf bij BN'ers uitnodigde om te blijven slapen. In navolging daarvan heeft Janzen een nieuw evenement bedacht en dat pakt zij gelijk groot aan.

Bed als podium
In de evenementenhal zal een groot bed worden geplaatst, waar ze haar muzikale gasten zal ontvangen, waaronder Lil Kleine, Maan, Victor Mids, Wibi Soejadi, Famke Jansen en Tijl Beckand. In de hal is ruimte voor 15.000 mensen. De rest van de line-up wordt binnenkort bekend gemaakt. Ze roept bezoekers van het evenement alvast op om uiteraard allemaal in pyama te komen.

Nieuw programma
Onder dezelfde titel zal Chantal Janzen in het najaar bij RTL een nieuw programma maken, waarin ze opnieuw bij BN'ers zal gaan logeren. Details hiervan worden binnenkort bekend gemaakt.

Chantals Pyjama Party vindt 16 november plaats in de Ziggo Dome, in navolging van haar nieuwe programma met dezelfde naam.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen geeft pyjama party in Ziggo Dome of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV