Kandidaten Wie Is De Mol 2020 nu al bekend?

Kandidaten Wie Is De Mol 2020 nu al bekend?
Speculaties molloten zijn volop begonnen

Nieuws :

De opnames van Wie Is De Mol starten doorgaans in mei. Dus het speculeren over de mogelijke kandidaten van een nieuw seizoen, is al volop begonnen. Een aantal bekende Nederlanders doet namelijk behoorlijk verdacht op sociale media.

Kalvijn nieuwe kandidaat?
AD-journalist Jaap van Zessen heeft grondig onderzoek gedaan en voorspelt in RTL Boulevard wie de nieuwe kandidaten zijn. Youtuber Kalvijn wordt genoemd, hij zou heel slim met social media omgaan en eerder gemaakte filmpjes plaatsen om zijn afwezigheid te maskeren. Ook Leonie ter Braak heeft al een tijdje geen foto van zichzelf geplaatst op Instagram, en dat is zeer verdacht.

Nathan Rutjes verdacht
De Youtuber en presentatrice Saskia Weerstand wordt genoemd als mogelijke kandidaat. En ook de naam van Dione de Graaff zoemt in de wandelgangen. Bovendien was het apart dat voetballer Nathan Rutjes niet bij de kampioenswedstrijd van zijn club Groene Ster aanwezig was. Ook dat zou te maken hebben met opnames van Wie Is De Mol.

Een nieuw seizoen van Wie Is De Mol? wordt in 2020 uitgezonden. Wanneer de datum van de eerste aflevering van de nieuwe reeks bekend is, lees je dat bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kandidaten Wie Is De Mol 2020 nu al bekend? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen