Serie Update: Marvel-series op Disney+, Captain Picard's solo-serie en gevolgen laatste aflevering Game of Thrones

Serie Update: Marvel-series op Disney+, Captain Picard's solo-serie en gevolgen laatste aflevering Game of Thrones
Wekelijks portie serienieuws op Gids.tv

Nieuws :

Met de nieuwste streamingservices Disney+ en WB op komst en het bestaande Hulu, Amazon Prime en Netflix draait de wereld van de (tv-)series sneller dan ooit! Op Gids.tv praten we je elke zondag bij over het laatste serienieuws en -geruchten!


WandaVision en Falcon & The Winter Soldier
Steeds meer nieuws komt naar buiten over de nieuwe televisieseries binnen het Marvel Cinematic Universe. De serie WandaVision zal zich afspelen in de jaren '50, wat de realiteit van het universum flink op zijn kop zal zetten. In Falcon & Winter Soldier (als dat de echte naam is) zou Daniël Bruhl terugkeren als Helmut Zemo en Emily VanCamp als Sharon Carter.


Nieuwe trailer én info Star Trek: Picard
Captain Picard (Patrick Stewart) heeft een eigen spin off serie! De eerste beelden zijn deze week door Amazon Prime naar buiten gebracht. De nieuwe serie is helemaal gebouwd rond het personage van Stewart, die heeft besloten de Starfleet achter zich te laten. Al in dit najaar moet de serie te zien zijn op Amazon Prime Video.

Gevolgen van slot Game of Thrones: spin-off of remake?
We hebben maandag kunnen genieten van de allerlaatste aflevering van Game of Thrones. Maar wat zijn nu de komende projecten op het gebied van deze miljardenfranchise? Er komt volgens HBO in ieder geval geen vervolg meer op het huidige seizoen, en geen spin-offs rond bepaalde karakters. Wel is de prequel The Long Night in de maak. Verschillende fans wachten ook nog steeds op een remake van het laatste seizoen. Maar of die er komt?


Kort nieuws: Orange is the New Black en Jim Parson's toekomst
Orange is the New Black-fans kunnen zich op gaan maken, want het laatste seizoen is bijna te zien!
En dan nog Jim Parson. De grote ster achter The Big Bang Theory stopt er definitief mee. Zijn gevoel gaf dit gewoon aan. Ook zijn mede-castleden hebben aangegeven dat ze graag andere projecten aanpakken. Een nieuw seizoen lijkt dus van de baan...

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serie Update: Marvel-series op Disney+, Captain Picard's solo-serie en gevolgen laatste aflevering Game of Thrones of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: game of thrones, netflix, amazon, trailer, spin, serie, zondag, disney+, falcon, remake, winter, nieuws, slot, star trek, toekomst, orange is the new black, marvel, game, geruchten, hulu, laatste aflevering, Update


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV