Married At First Sight: niet Monique maar Ronald wil scheiden

Married At First Sight: niet Monique maar Ronald wil scheiden
Opzienbarende kus heeft de twee niet nader tot elkaar gebracht

Gemist :

De afgelopen weken waren we in Married At First Sight getuige van de perikelen van het pasgetrouwde stel Ronald en Monique. Al een dag na het huwelijk, tijdens de huwelijksreis op Mallorca, barstte de bom. Monique voelde geen aantrekkingskracht en sprak dat direct uit. Maar juist nu zij weer gevoelens krijgt en het stel zelfs heeft gezoend, besluit Ronald dat het genoeg is geweest.

Hierna scheiden onze wegen
Gisterenavond was te zien hoe Monique zichzelf kwetsbaar opstelde en aan Ronald vroeg of hij haar nog een kans wilde geven, na een paar leuke dagen die het stel samen doorbracht. "Ik heb toch wel te snel de deur dichtgegooid. Wil je mij de kans geven om de deur weer een klein beetje open te zetten?" Zijn antwoord op deze vraag had niemand aan zien komen: "Je afwijzing heeft zo'n impact gehad. Na het advies van een vriend heb ik besloten alsnog van de vakantie te genieten en dat heb ik gedaan, ook met jou. Maar hierna scheiden onze wegen."

Gekwetst
Ronald is de afwijzing van Monique, die ook al wel erg snel de handdoek in de ring wilde gooien, duidelijk niet te boven gekomen. "Ik ben zo gekwetst de eerste paar dagen. Het is voor mij klaar." Monique begrijpt hem maar is teleurgesteld, ze had er nog wel voor willen gaan. "Ik denk dat als ik het de eerste avond niet zo abrupt had uitgesproken, er misschien nog wel een opening was geweest. Ik heb mijn eigen glazen ingegooid." Ze gaan beiden weer alleen verder. Monique: "Ik ben nu bijna 60. Gaat het ooit nog een keertje gebeuren?"

Married at First Sight is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Married At First Sight: niet Monique maar Ronald wil scheiden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV