Nicolette van Dam en chefkok Julius Jaspers in nieuw kookprogramma Klinkt Smakelijk

Nicolette van Dam en chefkok Julius Jaspers in nieuw kookprogramma Klinkt Smakelijk
Programma op tijdslot van 6 Inside

Nieuws :

Vanaf 1 juli is bij SBS 6 in de vooravond het nieuwe tv-programma Klinkt Smakelijk te zien. Het programma is een dagelijks kookprogramma en wordt gepresenteerd door Nicolette van Dam.

Tijdslot
Het programma is vanaf 1 juli dagelijks om 18.00 uur te zien en vervangt daarmee 6 Inside op dat tijdslot. Onlangs werd bekend dat dat programma per eind juni van de buis verdwijnt.

Lees ook: 6 Inside verdwijnt van tv

Klinkt Smakelijk
In het kookprogramma strijden elke dag vier gepassioneerde amateurchefs tegen elkaar en delen zij hun specialiteit met een professionele jury. Niet alleen het koken zelf is essentieel, maar ook het presenteren van het gerecht en het verhaal erachter. De jury bestaat uit Nicolette van Dam, chef-kok Julius Jaspers en per week een andere culinair georiënteerde BN'er.

Beoordeling
Behalve het gerecht zelf moet de omschrijving van het gerecht ook indruk maken. De drie koks die met hun omschrijving de jury het meest imponeren, zijn door naar de volgende ronde. Ook de presentatie van het gerecht moet zo origineel mogelijk, want slechts twee gerechten kunnen door naar de finale. Daarin worden de twee meest belovende gerechten geproefd. De dagwinnaar gaat naar de weekfinale op vrijdag, waarin hun gerechten worden beoordeeld door een panel van experts uit het hele land.

Klinkt Smakelijk is vanaf maandag 1 juli om 18.00 uur te zien bij SBS 6. Je kunt daarna alle afleveringen van Klinkt Smakelijk terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nicolette van Dam en chefkok Julius Jaspers in nieuw kookprogramma Klinkt Smakelijk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV