Vanavond op tv: finale Europa League, Mr. Frank Visser bezoekt oude cliënten en meer

Vanavond op tv: finale Europa League, Mr. Frank Visser bezoekt oude cliënten en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 29 mei 2019

Kijktip :

Vanavond wordt de finale van de Europa League gespeeld in Azerbeidzjan. Daar nemen de Londense clubs Chelsea en Arsenal het tegen elkaar op. Verder gaat mr. Frank Visser op bezoek bij een aantal oude cliënten in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 29 mei 2019.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Earth - One Amazing Day

20.35 uur, NPO 1

Een jaar geleden in de bioscoop, nu op tv: de adembenemende BBC-documentaire Earth - One Amazing Day. Elke dag gaat het leven op aarde door, en deze documentaire vat al het leven van een dag samen in een documentaire. Het levert een prachtige reis over onze planeet op, van de hoogste bergtoppen tot de meest afgelegen eilanden en exotische oerwouden, waarbij dieren op een unieke manier in beeld worden gebracht.


Live: Chelsea - Arsenal (finale Europa League)

21.00 uur, RTL 7

Live verslag van de Europa League-finale Chelsea - Arsenal in Bakoe, Azerbeidzjan. Net als in de Champions League-finale nemen twee Engelse teams het tegen elkaar op. In de halve finales trokken beide Londense clubs aan het langste eind: Chelsea versloeg het Duitse Eintracht Frankfurt na strafschoppen, Arsenal was te sterk voor het Spaanse Valencia. Voor Arsenal staat er ook een Champions League-ticket op het spel: bij winst speelt het volgend jaar in die competitie.


Terug: Mr. Frank Visser - Hoe is het nu met?

21.30 uur, SBS 6

Vandaag begint een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?, maar Frank Visser samen met presentator Viktor Brand op bezoek gaat bij de cliënten van enkele opzienbarende zaken uit de afgelopen jaren. Vanavond gaan ze langs bij Branka, die vond dat de schutting van haar claustrofobische buurvrouw Jeanette te laag was. Ook bezoeken ze Conny en Tilly, die met elkaar in de clinch lagen over geluidsoverlast.


Docu: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees

22.55 uur, NPO 2

In deze documentaire is te zien hoe Ittetso Nemoto, een Zenpriester in Japan, zich het lot van suïcidale mensen en hun naasten aantrekt. Eerder in zijn leven verloor Nemoto zelf een oom, een vriend en een vriendin door zelfmoord. Gemankeerd door dit vroege verlies besluit hij een groep voor mensen met suïcidale gedachten op te starten. Nemoto probeert de mensen op andere gedachten te brengen en ze anders naar het leven te laten kijken.


Start: Perception

22.55 uur, België Eén

De Amerikaanse misdaadserie Perception gaat vanavond van start op de Vlaamse zender Eén. Elke maandag en donderdag is er rond 23.00 uur een aflevering te zien. Perception volgt Daniel Pierce, een getalenteerde maar excentrieke wetenschapper met paranoïde schizofrenie. Hij wordt gerekruteerd door FBI-agente Kate Moretti om mee te helpen aan het onderzoek naar de moord op een hoge pief van een farmaceutisch bedrijf.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: finale Europa League, Mr. Frank Visser bezoekt oude cliënten en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV