Deze 10 films komen in juni 2019 in de bioscoop

Deze 10 films komen in juni 2019 in de bioscoop
Toy Story 4, Men in Black International, Dark Phoenix en veel meer

Film :

De maand juni 2019 is van start gegaan. De eerste zomerblockbusters dienen zich aan. Naast Toy Story 4 (waarvan de trailer er overigens geweldig uitziet) zien ook Men in Black: International en Annabelle Comes Home het levenslicht. Lees hier de belangrijkste 10 bioscooptitels voor de maand juni 2019.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. Huisdiergeheimen 2 (5 juni)
In het eerste deel zagen we al wat onze huisdieren doen als de baasjes niet thuis zijn. Max en zijn harige vrienden zijn nu te zien in een nieuw avontuur. Animatie van de bovenste plank van de beroemde Illumination Entertainment Studio, bekend van Minions, Despicible Me en Sing. Lees hier alle informatie over de film Huisdiergeheimen 2.

2. X-Men: Dark Phoenix (6 juni)
Extreem groot gevaar dreigt voor de groep mutanten en de mensheid in deze gloednieuwe X-Men film. Duistere wolken komen samen, want Jean Grey’s ongelooflijke krachten beginnen steeds sterker te worden. Ze wordt daarmee ook kwaadaardiger en verandert in de Dark Phoenix. Lees hier meer informatie over de film X-Men: Dark Phoenix

3. The Boat (6 juni)
Orgineel is het allemaal niet. Als je de trailer bekijkt, voel je de mensen voorbij dobberen. Net zoals de film Adrift en de klassieker Dead Calm. In The Boat volgen we een visser die op de Middellandse Zee aan boord klimt van een boot om te kijken of er nog opvarenden zijn die wellicht hulp nodig hebben. Is het bloedspoor het begin van het einde? Lees hier meer informatie over de film The Boat.

4. Tolkien (6 juni)
Het sfeervolle levensverhaal van de schrijver J.R.R. Tolkien, beroemd geworden door zijn fantasyboeken en uiteindelijk ook films zoals Lord of the Rings en The Hobbit. Een bijzondere kijk in zijn leven vol romantiek en vriendschappen met de Eerste Wereldoorlog als dreigende achtergrond. Lees de recensie van Tolkien op Gids.tv. Lees hier meer over de film Tolkien.

5. Five Feet Apart (13 juni)
Hoe zou liefde voelen als je elkaar niet zou mogen aanraken. De film gaat over twee ernstig zieke jongeren die weigeren om toe te geven aan de hindernissen die hen in het leven scheiden. Lees hier meer informatie over deze film Five Feet Apart.

6. Men in Black: International (20 juni)
Ze zijn terug! Of toch niet helemaal? Het uitschot van het universum dreigt ook dit keer weer de mensheid te verwoesten. Maar dit keer gaan niet Will Smith en Tommy Lee Jones achter de badguys aan, maar niemand minder dan het dynamische duo Chris Hemsworth en Tessa Thompson. Gaat dit ook werken? Lees hier meer informatie over de film Men in Black: International.

7. Child's Play (20 juni)
Wanna Play? De wereldberoemde pop is terug. Met de geest van de seriemoordenaar Charles Lee Ray, die in het eerste deel doodging in de speelgoedwinkel. Horror waar om gelachen kan worden. Deze nieuwe film is een remake van de film uit 1988 met Mark Hamill in de hoofdrol. Lees hier meer informatie over de film Child's Play.

8. Toy Story 4 (26 juni)
Woody en al zijn vrienden zijn weer terug, in hun grootste avontuur tot nu toe. In de trailer is de nieuwe publieksfavoriet Forky, een spork met opgeplakte googly-eyes, te zien. Het figuurtje is niet blij met zijn leven als stuk speelgoed en gaat daarom op bizar en spannend avontuur. Woody gaat hem achterna en probeert hem terug naar huis te halen. Disney en Pixar op zijn best! Lees hier meer informatie over de film Toy Story 4.

De stemmen van Tom Hanks (Woody) en Tim Allen (Buzz Lightyear) zijn terug in Toy Story 4.

9. Yesterday (27 juni)
Het grote publiek is nog niet helemaal wakker, als het gaat om deze komedie Yesterday. De combinatie van Oscarwinnende regisseur Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire) met scenarioschrijver Richard Curtis (Notting Hill) is goud. Een sympatieke komedie over een jongen die een ongeluk krijgt, en er daarna achterkomt dat popgroep The Beatles nooit bestaan heeft. Lees hier meer over de film Yesterday.

10. Annabelle Comes Home (27 juni)
De maand juni sluit in duisternis af. Nog meer horrorpoppen, demonische geesten en bovennatuurlijke situaties die je de stuipen op het lijf jagen. De inmiddels wereldberoemde pop in The Conjuring universum is terug, en ook midden op de dag. Lees hier meer over de film Annabelle Comes Home.

Bekijk hier het overzicht van de maand mei 2019. De meeste van deze producties zijn nog steeds in de Nederlandse bioscopen te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV