Patty Brard: Gordon ondersteunt Patricia Paay financieel

Patty Brard: Gordon ondersteunt Patricia Paay financieel
Showbizdiva zoekt zorghotel na val van trap

Nieuws :

Patty Brard breekt een lans voor Gordon, in 6Inside. Hij blijkt Patricia Paay, die afgelopen week van de trap viel, al een tijd te ondersteunen. "We zien Gordon niet vaak van die kant maar dat is de enige die zegt: we moeten het goed voor haar regelen."

Gillende sirenes
Patricia Paay, die een paar weken geleden verdrietig genoeg nog afscheid moest nemen van haar vader, maakte afgelopen week een lelijke val. "Na een heupoperatie werd ze onwel en viel van de trap. Ze zag het allemaal niet zo helder, liep langs het trapgat en is daarin gevallen", aldus Patty Brard. De zangeres en presentatrice, die momenteel wordt getergd door tegenslagen, is daarna met gillende sirenes afgevoerd naar het ziekenhuis. Ze heeft overal pijn en kan nauwelijks praten.

Hulp uit onverwachte hoek
"Het gaat gewoon niet goed met haar", aldus Patty die daarmee ook doelt op de financiële tegenslagen van Paay van de afgelopen tijd. Daarom is het extra fijn dat ze nu, voor de kijker uit onverwachte hoek, hulp krijgt van niemand minder dan Gordon: "Zo zien we Gordon niet vaak, van die kant. Dat is de enige die zegt: we moeten er naar toe en het goed voor haar regelen. We moeten zorgen dat ze kan revalideren en wat ze ook nodig heeft we gaan het doen." Albert Verlinde sluit hierop aan en meldt dat Gordon haar ook al helpt met boodschappen en geld. De It Takes 2-presentator zal dan ook zeker gaan helpen met het zoeken naar een geschikt zorghotel.

Nieuwe start
Patty is zelf ook van plan om haar vriendin waar nodig te helpen: "Het is haar gegund om een nieuwe start te maken. We wensen haar veel sterkte en als je ons nodig hebt dan kun je altijd appen en dan zijn we binnen het uur bij je."

Je kunt de hele uitzending van 6Inside hier terugkijken.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Patty Brard: Gordon ondersteunt Patricia Paay financieel of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV