Vanavond op tv: nieuwe talkshow Café Hendriks & Genee en 50 jaar Pinkpop

Vanavond op tv: nieuwe talkshow Café Hendriks & Genee en 50 jaar Pinkpop
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 2 juni 2019

Kijktip :

Hélène Hendriks en Wilfred Genee zijn vanavond voor het eerst te zien met hun eigen talkshow op Veronica en zullen daarin ongetwijfeld ook napraten over de finale van de Champions League van gisterenavond. Op NPO3 is een special over Pinkpop te zien en in Andere Tijden Sport zie je alles over de voetbaldroom van voormalig bondscoach van het Nederlandse vrouwenelftal Vera Pauw.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw op tv: Café Hendriks & Genee

22:00 uur, Veronica

Vanaf vanavond is de nieuwe talkshow Café Hendriks & Genee, met Hélène Hendriks en Wilfred Genee, zes zondagen om 22:00 uur te zien op Veronica. In de studio, die als een bruin café is ingericht, behandelen Hendriks en Genee de actualiteit met verschillende gasten. Bekende en onbekende gasten uit onder andere de sport, politiek en showbizz schuiven aan. Op een luchtige manier wordt de week afgesloten.


Andere Tijden Sport: Vera Pauws voetbaldroom

21:20 uur, NPO1

Een week voor de start van het WK voetbal voor vrouwen is een reportage over Vera Pauw, voormalig bondscoach, te zien in Andere Tijden Sport. Ze trotseert cynische mannen, krijgt het voor elkaar dat jongens en meisjes samen in een team kunnen spelen en coacht het Nederlands vrouwenelftal naar de halve finales van het Europees Kampioenschap in 2009.


Special: Top 50 van 50 jaar Pinkpop

21:15 uur, NPO3

Vanavond is een speciale uitzending met de beste momenten uit 50 jaar Pinkpop, samengesteld door de kijker, te zien op NPO 3. Wordt het de duik in het publiek van Eddie Vedder, de donkere wolken boven Metallica of de monumentale versie van 'God is a DJ' van Faithless? De top 50 van 50 jaar Pinkpop, samengesteld door de kijker zelf, laat het Limburgse festival in al zijn verscheidenheid zien, doorspekt met reportages, interviews, onvergetelijke momenten en heel veel goede muziek.


Nieuw op tv: Years and Years

21:00 uur, BBC First

Vanaf vanavond is de nieuwe, zesdelige dramaserie Years and Years te zien op BBC First. Elke zondag is om 21:00 uur een nieuwe aflevering te zien. De serie gaat over de familie Lyons, een bedrijvige familie in Manchester waarvan het leven in 2019 in één cruciale nacht voor altijd verandert. Hierna versnelt het verhaal in de toekomst waarbij de familie gedurende vijftien jaar wordt gevolgd. Bekijk op welk kanaal je BBC First bij jouw tv-aanbieder kunt vinden.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe talkshow Café Hendriks & Genee en 50 jaar Pinkpop of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV