Vandaag o.a. Formule 1, schaatsen en darts

Vandaag o.a. Formule 1, schaatsen en darts
Belangrijkste livesport van de dag

Sport :

GiDS.tv zet elke dag op een rij welke sport er op tv of via online streaming te zien is. Bekijk het overzicht van de belangrijkste sportverslagen van de dag.

  • Formule 1: Grand Prix van Brazilië

De voorlaatste race van het Formule 1-seizoen van dit jaar, met Max Verstappen vanaf de vierde startplek, is live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing begint om 16:00 uur en de race om 17:00 uur. De race wordt ook live uitgezonden op RTL Duitsland. Lees hier op welke manieren je de Formule 1 live kunt kijken.

  • Schaatsen: wereldbeker Heerenveen

Live verslag van de eerste wereldbekerwedstrijden in het schaatsseizoen. Tussen 14:00 en 18:30 uur te zien via de livestream op NOS.nl en op NPO 1.

  • Shorttrack: wereldbeker Shanghai

Live verslag tussen 07:00 en 11:00 uur via de livestream op NOS.nl. Samenvattingen in NOS Studio Sport, vanaf 13:10 uur op NPO 1.

  • Voetbal: WK-kwalificatie play-offs

Nog acht Europese landen maken kans op een WK-plek. Er zijn nog vier tickets te verdelen. Vandaag zijn de returnwedstrijden Griekenland - Kroatië (20:45 uur live op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select) en Zwitserland - Noord-Ierland (18:00 uur op Ziggo Sport Voetbal) te zien. De samenvattingen zijn te zien in NOS Studio Voetbal, vanaf 22:20 uur op NPO 1.

  • Golf: Joost Luiten in Nedbank Golf Challenge

Ziggo Sport Golf doet tussen 09:00 en 15:00 uur live verslag van het Nedbank Golf Challenge-toernooi, waaraan ook de Nederlander Joost Luiten meedoet.

  • MotoGP: GP Valencia

De Nederlander Michael van der Mark komt in actie tijdens de MotoGP, die tussen 13:45 en 15:15 uur live wordt uitgezonden op Eurosport 1.

  • Darts: Grand Slam Of Darts

Live verslag van de tweede dag van de Grand Slam Of Darts, met de Nederlanders Jeffrey de Zwaan enBerry van Peer 's middags en Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Danny Noppert 's avonds in actie. Het verslag is 's middags vanaf 14:00 uur te zien op de livestream van RTL 7 Darts en vanaf 18:00 uur samenvattingen en live-verslagen op RTL 7.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vandaag o.a. Formule 1, schaatsen en darts of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV