Dit zijn de gasten in de eerste aflevering van Café Hendriks & Genee

Dit zijn de gasten in de eerste aflevering van Café Hendriks & Genee
Programma elke zondag te zien

Nieuws :

Zondag 2 juni om 22.00 uur is de eerste aflevering van de nieuwe talkshow Café Hendriks en Genee te zien. Het programma zal een amuserende, informatieve en vooral gezellige live-talkshow met publiek worden.

Gasten
Wilfred Genee en Hélène Hendriks ontvangenverschillende gasten, variërend van sport tot showbizz en politiek tot human interest. De gasten voor de eerste aflevering zijn bekend:

  • Thijs Zeeman. Zeeman is de meest besproken tv-journalist van dit moment. In de SBS 6-documentaire De mysterieuze dood van Ivana Smit spoorde Zeeman het echtpaar op en confronteerde Luna Johnson op straat met vragen over de dood van Ivana en hun mogelijke betrokkenheid. Daar was het echtpaar niet blij mee en zeggen ze nu juridische stappen tegen Zeeman te ondernemen.Hij zal reageren op deze aanklacht.
  • Sybrand Buma. Afgelopen week vertrok Buma als CDA-leider. Nu bereidt hij zich voor op het burgemeesterschap van Leeuwarden.
  • Jeroen Pauw. Als talkshowhost van Pauw is hij dit keer zelf te gast in een programma.
  • De familie van Andro Knel. Op 7 juni is het 30 jaar geleden dat de SLM-vliegramp plaatsvond. Andro Knel, voetballer van NAC, kwam hierbij om het leven.
  • Frans Duijts. De volkszanger zorgt voor de muziek.

Café Hendriks & Genee is vanaf zondag 2 juni om 22.00 uur te zien bij Veronica. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Café Hendriks & Genee terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de gasten in de eerste aflevering van Café Hendriks & Genee of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV