Alle seizoenen van hitserie Ugly Betty nu te zien op Ziggo Movies & Series en bij Videoland

Alle seizoenen van hitserie Ugly Betty nu te zien op Ziggo Movies & Series en bij Videoland
America Ferrera is Ugly Betty in de snoeiharde modewereld

Kijktip :

Sinds maandag 3 juni zijn de vier seizoenen van Ugly Betty te zien op Videoland. Ze heeft een hart van goud, is te eerlijk en vriendelijk voor deze wereld, maar andersom krijgt Betty telkens het deksel op de neus in de keiharde modewereld. Want mode is oorlog in Ugly Betty.

Fashionista versus hippe poncho
Actrice America Ferrera is in deze komische serie te zien als de intelligente en liefdevolle Betty Suarez. Betty is echter niet bepaald een fashionista, dus iedereen kijkt er enorm van op wanneer ze voor een hip modeblad gaat werken. Ze probeert haar plek te vinden in de keiharde en glamoureuze wereld van de modejournalistiek. En dat stuit op de nodige weerstand bij het modeblad. Vooral de gemene creative director Wilhelmina Slater (Vanessa Williams) kan Betty niet uitstaan. Gelukkig is daar hoofdredacteur Daniel Meade (Eric Mabius), die heel aardig is voor Betty. Of is er sprake van liefde?

Daniel Meade (Eric Mabius) en Ugly Betty (America Ferrera)

Yo soy Betty, la fea
De serie werd gebaseerd op de Colombiaanse telenovela (een televisiegenre uit Latijns-Amerika)Yo soy Betty, la fea. Deze serie werd al verschillende malen bewerkt en kreeg zelfs een Nederlandse remake: Lotte. Vooral de eerste seizoenen zijn erg leuk om te checken, ook door de hilarische bijrollen van onder anderen de homoseksuele assistent Marc St. James (Michael Urie), die samen met baliebediende Amanda Tanen (Becki Newton) Betty en Daniel probeert tegen te werken. Actrice Salma Hayek was één van de producenten van deze serie. Vooral de grappige en cynische humor maakt deze serie tot een leuke kijktip, met Betty Suarez als stralend en positief middelpunt.

Ugly Betty is vanaf 3 juni 2019 te zien bij Ziggo Movies & Series en bij Videoland. Compleet in 4 seizoenen van 85 afleveringen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Alle seizoenen van hitserie Ugly Betty nu te zien op Ziggo Movies & Series en bij Videoland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: amerika, goud, suarez, ziggo, vanessa, actrice, latijns-amerika, videoland, hoofdredacteur, wilhelmina, serie, humor, weerstand, modeblad, homoseksuele, america, remake, america ferrera, salma hayek, eric mabius, vanessa williams, modewereld, plek, hilarisch, kijktip, koude, hitserie, gelukkig, ugly betty


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV