Serie Update: Start vijfde Fear the Walking Dead, reacties Chernobyl en toch derde seizoen Jessica Jones

Serie Update: Start vijfde Fear the Walking Dead, reacties Chernobyl en toch derde seizoen Jessica Jones
Wekelijks portie serienieuws op Gids.tv

Nieuws :

Met de nieuwste streamingservices Disney+ en WB op komst en het bestaande Hulu, Amazon Prime en Netflix draait de wereld van de (tv-)series sneller dan ooit! Op Gids.tv praten we je elke zondag bij over het laatste serienieuws en -geruchten!

Vijfde seizoen Fear the Walking Dead
Vanavond start in Amerika het vijfde seizoen van Fear the Walking Dead, de spin-off serie achter The Walking Dead. Het nieuwe seizoen heeft 16 afleveringen en zit nog dichterbij de moederserie dan ooit tevoren. Zo keert Morgan Jones, een bekend personage uit The Walking Dead, terug. Gaat dat zien!


Is Chernobyl de nieuwe 'beste serie ooit'?
De nieuwe HBO-serie Chernobyl lijkt zich te gaan mengen in de strijd om beste tv-serie ooit. Op dit moment is de serie de best gerankte op IMDB. Deze miniserie is in ieder geval het bekijken waard!

| Official Trailer")


Derde seizoen Jessica Jones laatste Marvel-Netflix seizoen
Dan is het eindelijk serieus: Jessica Jones krijgt een derde seizoen! Een eerste teaser trailer, poster en de eerste puzzelstukjes zijn door Netflix en Marvel deze week gedropt. Het derde seizoen van Jessica Jones is tevens het laatste seizoen van de Marvel-Netflix shows. Of ze ooit terugkeren...


Kort nieuws

  • De finale van het nieuwe seizoen Stranger Things is volgens de acteurs in de serie het meest emotionele einde dat zij ooit hebben opgenomen. Dat belooft wat...
  • Professor X zal te zien zijn in het derde seizoen van Legion.
  • Ook slecht nieuws: Het lijkt erop dat Felicity uit Arrow definitief niet terugkeert in het finaleseizoen van Arrow. Nu komt het nieuws van actrice Emily Bett Rickards.
  • O, ja. Er is ook nog een serierecensie van onze recensent Barry Kuiper. Barry zag de veelbesproken serie What/If. Lees hier zijn recensie.
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serie Update: Start vijfde Fear the Walking Dead, reacties Chernobyl en toch derde seizoen Jessica Jones of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen