Recensie: Long Shot met Charlize Theron en Seth Rogen laat de liefde lachen

Recensie: Long Shot met Charlize Theron en Seth Rogen laat de liefde lachen
Misschien wel één van de beste komedie's van dit jaar

Film :

De nieuwe film Long Shot gaat vanaf 13 juni 2019 draaien in de Nederlandse bioscopen. Hij is een vrijgevochten journalist met retro-trainingsjas, en zij de meest invloedrijke vrouw ter wereld. In Long Shot vinden twee mensen uit totaal verschillende werelden de onvoorstelbare weg naar liefde, of toch niet? Lees hier de filmrecensie van de film Long Shot.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Glamoureuze gooi naar het Presidentschap
Charlotte Field (Charlize Theron) is een van de meest invloedrijke vrouwen op deze aarde. Ze is slim, een prachtige vrouw en ze heeft het gemaakt. Charlotte is een indrukwekkende diplomaat die eigenlijk in alles goed is. Fred Flarsky (Seth Rogen) is een getalenteerde journalist die doet waar hij zin in heeft en altijd in de problemen komt. Hij en Charlotte hebben niks met elkaar gemeen, maar ze was vroeger wel Freds babysitter.

Seth Rogen en Charlize Theron in de komedie Long Shot

Beoordeling van Gids.tv
De recensies in het buitenland waren over het algemeen al enthousiast over deze leuke lachfilm. Komedie is een moeilijk genre, en vaak ook niet altijd geslaagd. Long Shot doet alles goed. Naast een superleuke feelgood-film is dit er eentje met scherpe humor (Seth Rogen is geweldig) en soms ondeugende maar hilarische momenten. De chemie tussen de twee hoofdrolspelers voelt erg goed, wat soms van het scherm afspat. Naast rijke dialogen die soms erg grappig zijn verveelt de film nooit. En misschien is Charlize Theron wel de mooiste vrouw op aarde, die in een vuurrode galajurk menig mannenhart doet smelten. En dan is het vergeven dat het einde wat voorspelbaar is. Resultaat is feelgood van de bovenste plank waarbij je met een lach de bioscoopzaal verlaat.

Cast
Naast Seth Rogen (The Disaster Artist) en Charlize Theron (Monster) zijn ook Alexander Skarsgård (Tarzan) en Bob Odenkirk (Breaking Bad) te zien in deze film. Deze film is geregisseerd door Jonathan Levine (Snatched).

Long Shot is vanaf 13 juni 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Comedy. Tijdsduur: 124 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV