Vanavond op tv: start Hoeveel ben je waard?, slot Pretty & Single en Misdaadcollege behandelt 'het Maasmeisje'

Vanavond op tv: start Hoeveel ben je waard?, slot Pretty & Single en Misdaadcollege behandelt 'het Maasmeisje'
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 4 juni

Kijktip :

Vanavond keert Viktor Brand terug met zijn programma Hoeveel ben je waard?, waarin hij gezinnen confronteert met de werkelijke waarde (en de uitgaven) van hun huishouden. Daar tegenover staat het slot van het programma Pretty & Single, gepresenteerd door Nienke Plas. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 4 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Beau en de Veteranen: Eerste afvaller?

20:30 uur,
RTL 4
RTL 4
RTL 4

In de tweede aflevering van Beau en de Veteranen, waarin zeven veteranen naar het Noorse Lysefjord reizen, is te zien hoe veteraan Harold na zijn woede-uitbarsting bij het kampvuur Noorwegen het liefst per direct wil verlaten. Zal hij alsnog blijven? Ook Mark heeft het zwaar: hij heeft in Afghanistan de vreselijkste dingen meegemaakt. Lees hier verder over Beau en de Veteranen.


Govert naar de grenzen van het heelal: Buitenaards leven

21:15 uur,
NPO 2
NPO 2
NPO 2

De vierde aflevering van deze zesdelige wetenschappelijke documentaireserie gaat over buitenaards leven. In Hollywood weten ze het al lang: buitenaards leven bestaat. Ook steeds meer wetenschappers houden rekening met die mogelijkheid. Govert Schilling ontdekt in deze aflevering wat we allemaal al weten over buitenaards leven, en wat er nog te ontdekken valt. Lees hier verder over Govert naar de grenzen van het heelal.


Slot: Pretty & Single

21:20 uur,
NPO 3
NPO 3
NPO 3

Vanavond is de zesde en laatste aflevering van Pretty & Single, het programma waarin single vrouwen zich letterlijk blootgeven en op date gaan zonder make up. In deze aflevering wordt het verhaal van de 35-jarige Chaya verteld. Ze ziet er altijd verzorgd uit (inclusief make-up), maar haar zelfvertrouwen kreeg een flinke knauw nadat ze werd gedumpt en veel nare opmerkingen kreeg over haar uiterlijk. Lees hier verder over Pretty & Single.


Terug: Hoeveel ben je waard?

21:30 uur,
SBS 6
SBS 6
SBS 6

Vanavond start een nieuw seizoen van Hoeveel ben je waard?, waarin presentator Viktor Brand het taboe op praten over geld doorbreekt. Hij confronteert, samen met financieel coach Femke Hogema en taxateur Emiel Geurts, mensen met hun uitgaven en waarde. Dit is niet zelden schokkend: mensen kunnen hun 'waarde' moeilijk inschatten. Lees hier verder over Hoeveel ben je waard?.


Misdaadcollege: Het Maasmeisje

21:35 uur,
NPO 1
NPO 1
NPO 1

In de tweede aflevering van Misdaadcollege wordt verteld hoe de zaak van 'het Maasmeisje' werd opgelost. Hiervoor gaan we terug naar het jaar 2006: toen werden in de Maas verschillende lichaamsdelen van een jonge vrouw gevonden, die al snel de naam 'Maasmeisje' kreeg. Het bleek de twaalfjarige Gessica te zijn, die door haar vader werd vermoord. Lees hier verder over Misdaadcollege.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Hoeveel ben je waard?, slot Pretty & Single en Misdaadcollege behandelt 'het Maasmeisje' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV