Overleden Martine Bijl krijgt eerbetoon van Omroep MAX

Overleden Martine Bijl krijgt eerbetoon van Omroep MAX
Vrijdagavond een speciale uitzending over Martine Bijl

Kijktip :

Vrijdagavond zendt Omroep MAX een speciale uitzending uit over het leven en de carrière van de overleden Martine Bijl. Er wordt nu hard gewerkt aan het programma, dat nog helemaal samengesteld moet worden. Hiervoor werkt de omroep samen met Joop van den Ende.

Groot tv-monument
Volgens de omroep is Bijl 'een groot tv-monument', die een uitgebreide terugblik verdient. Het programma gaat tussen de 60 en 90 minuten duren, waarin door middel van fragmenten en gesprekken met intimi, collega's en vrienden een beeld van haar lange carrière wordt geschetst, aldus zenderbaas Jan Slagter.

Groot gemis
Martine Bijl overleed afgelopen donderdag op 71-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenbloeding die ze een paar jaar geleden kreeg. Slagter: "We willen haar talent, haar veelzijdigheid en haar vriendschap in beeld brengen. En we willen tonen wat een groot gemis haar overlijden is voor heel veel mensen." Bijls weduwnaar Berend Boudewijn steunt het project.

Het eerbetoon aan Martine Bijl is vrijdag 7 juni om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Overleden Martine Bijl krijgt eerbetoon van Omroep MAX of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen