Vanavond op tv: de laatste aflevering van Pretty & Single

Vanavond op tv: de laatste aflevering van Pretty & Single
Vindt Chaya zonder make-up haar ware liefde?

Kijktip :

Vanavond wordt alweer de zesde aflevering van Pretty & Single uitgezonden bij NPO 3. Het is de laatste aflevering van het eerste seizoen van de serie, waarin single vrouwen alle make-up eraf halen voor hun date.

Daten zonder masker
Pretty & Single, gepresenteerd door Nienke Plas, draait om dames die veel met hun uiterlijk bezig zijn. Het programma daagt ze uit om zich letterlijk bloot te geven, door te gaan daten zonder make-up. De vraag is of dit hun liefdesleven zal beïnvloeden en of ze zonder masker echte liefde zullen vinden.

Vertrouwen in de liefde
In de uitzending van vanavond is de 35-jarige Chaya te zien. Ze heeft een zoontje, een druk werkend leven en ziet er altijd op en top verzorgd uit. In een vorige relatie kreeg zij negatieve opmerkingen over haar uiterlijk, wat haar zelfvertrouwen heeft aangetast. Hopelijk vindt ze dat vertrouwen weer terug als ze zonder make-up op date gaat en hopelijk de liefde vindt…

De laatste aflevering van Pretty & Single is vanavond om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Pretty & Single terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: de laatste aflevering van Pretty & Single of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV