Portugal - Zwitserland live op tv in de Nations League

Portugal - Zwitserland live op tv in de Nations League
Eerste halve finale

Sport :

Op woensdag 5 juni wordt de eerste halve finale van het Nations League-eindtoernooi gespeeld. Portugal - Zwitserland is live op tv te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Alle goals en hoogtepunten

Deelnemers Final Four
De vier groepswinnaars van de A-divisie van de Nations League nemen het deze week in Portugal tegen elkaar op tijdens een minitoernooi, de Final Four. Naast Portugal en Zwitserland zijn dat Nederland en Engeland. Die twee landen spelen donderdag tegen elkaar.

Op zondag 9 juni wordt om 20.45 uur de finale van de Nations League tussen de winnaars van de halve finales gespeeld.

Ronaldo
Portugal neemt het in Porto, met Cristiano Ronaldo in de ploeg, op tegen Zwitserland. Dat land bleef België voor in de groepsfase van de Nations League. Ziggo Sport blikt vanaf 20.15 uur vooruit op het duel met een voorbeschouwing.

Portugal - Zwitserland is woensdag 5 juni om 20.45 uur te zien op Ziggo Sport, het gratis kanaal 14 voor Ziggo-abonnees, en betaalkanaal Ziggo Sport Select. Een samenvatting is na afloop te zien op Gids.tv.

Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Portugal - Zwitserland live op tv in de Nations League of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: voetbal, sport, portugal, cristiano ronaldo, live, ronaldo, ziggo, zwitserland, halve finale, porto, ziggo sport, nations league, live op tv, voorbeschouwing


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV