Nieuw programma The Big Audition geeft mensen kans op droombaan

Nieuw programma The Big Audition geeft mensen kans op droombaan
Creativiteit vereist bij sollicitatie voor bijzonder beroep

Nieuws :

Hoe bereid je je het beste voor op een sollicitatie? Op het internet zijn talloze tips te vinden voor een goede eerste indruk en sollicitatie. In The Big Audition, vanaf 30 juni te zien op NPO 3, wordt echter meer geëist van sollicitanten: ze moeten al hun creativiteit aanspreken om de job te krijgen.

Auditie
Zoals de naam van het programma al aangeeft gaat het hier niet om een 'gewone' sollicitatie, maar om een heuse auditie. Er moet op een creatieve manier indruk gemaakt worden op een jury die onder anderen bestaat uit (mogelijke) toekomstige collega's. Elke aflevering zal in het teken staan van drie unieke vacatures.

Van museumgids tot vlogger
Er komt een breed scala aan mogelijke banen voorbij: presentator, musemgids, vlogger, safari-ranger en gospelzanger zijn slechts enkele voorbeelden. Natuurlijk laten de kandidaten ook weten wat hun drijfveren zijn. De vacatures in de eerste aflevering zijn presentator bij een gay lifestyle-zender, een acterende hond en een historisch acteur voor in een musuem.

The Big Audition is vanaf zondag 30 juni wekelijks om 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van The Big Audition terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma The Big Audition geeft mensen kans op droombaan of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier