Meekijken in de 112-meldkamer in De Noodcentrale

Meekijken in de 112-meldkamer in De Noodcentrale
Programma vanaf 12 juni bij SBS 6

Nieuws :

Vanaf woensdag 12 juni is het nieuwe programma De Noodcentrale te zien bij SBS 6. In het programma zijn de werkzaamheden te zien van alle mensen die werken in de centrale van de noodnummers 0900-8844 en 112.

Hulpvragen
De Noodcentrale is een bijzonder programma waarin de centralisten gevolgd die werken in de meldkamer waar alle hulpvragen binnenkomen. Zij krijgen te maken van allerlei zaken: Van aangereden herten en vermiste ouders tot vervelende buren en verwarde bejaarden.

Steden
In het programma staan de meldkamers van vijf steden centraal: Eindhoven, Maastricht, Groningen en twee meldkamers in Rotterdam. Per dag komen hier duizenden meldingen binnen. Aan de centralisten de taak om deze situaties in te schatten en ook belangrijke beslissingen te nemen. Is er sprake van levensgevaar? Elke aflevering luistert men mee met een aantal gesprekken; de verhalen stoppen bij het inschakelen van de hulp. De kijker weet dus niet altijd hoe een verhaal afloopt maar zal zich wel afvragen wat zij zouden doen in een soortgelijke situatie.

De Noodcentrale is vanaf woensdag 12 juni om 21.30 uur te zien bij SBS 6. Daarna kun je alle afleveringen van De Noodcentrale terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Meekijken in de 112-meldkamer in De Noodcentrale of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: rotterdam, maastricht, buren, bejaarden, eindhoven, groningen, 09:00, 112, steden, meldingen, sbs, herten, schatten, levensgevaar, verwarde, de meldkamer, ouders, hulp, meldkamer, sbs 6, terugkijken


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV