Vanaf vanavond bespreekt NOS Studio France het WK vrouwenvoetbal

Vanaf vanavond bespreekt NOS Studio France het WK vrouwenvoetbal
Dagelijks magazine over het WK voetbal voor vrouwen

Kijktip :

Na lang voorbeschouwen en vooruitblikken gaat vanavond (7 juni) het WK vrouwenvoetbal van start met de wedstrijd Frankrijk - Zuid-Korea. Elke wedstrijddag is ook NOS Studio France te zien, waarin de laatste ontwikkelingen op het WK worden doorgenomen.

Presentatoren
Elke speeldag is NOS Studio France om 20.25 uur op NPO 3 te zien, waarin analisten de wedstrijden duiden en de presentatoren en correspondenten het laatste nieuws brengen. NOS Studio France wordt gepresenteerd door Sjoerd van Ramshorst en zijn sidekick Suse van Kleef (oud-voetbalster en Engeland-correspondent van de NOS).

Analisten
Ook schuiven elke dag twee gasten aan, die samen met Van Ramshorst en Van Kleef de wedstrijden bespreken. De vaste analisten zijn Daphne Koster, Mandy van den Berg, Anouk Hoogendijk, Leonne Stentler en Tessel Middag. Pierre van Hooijdonk staat op de velden om zijn mening te geven. Daarnaast is er iedere dag een schakeling met verslaggevers Jeroen Stekelenburg en Rivkah op het Veld voor het laatste Oranjenieuws en reportages over de teams, spelers en ander WK-nieuws.

Speelschema
De Nederlandse voetbalvrouwen komen op dinsdag 11 juni voor het eerst in actie. Dit zijn de poulewedstrijden van Oranje:

  • Dinsdag 11 juni
    • 15.00 uur: Nieuw-Zeeland - NEDERLAND (NPO 1 en NOS.nl)
  • Zaterdag 15 juni
    • 15.00 uur: NEDERLAND - Kameroen (NPO 1 en NOS.nl)
  • Donderdag 20 juni
    • 18.00 uur: NEDERLAND - Canada (NPO 1 en NOS.nl)

Bekijk hier het volledige speelschema van het WK vrouwenvoetbal.

NOS Studio France is elke speeldag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke uitzending van NOS Studio France terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanaf vanavond bespreekt NOS Studio France het WK vrouwenvoetbal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV